Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Σε ελεύθερη πτώση από τα υψηλά του το Dogecoin, παρά τη δημοφιλία του

tags :
Σε ελεύθερη πτώση από τα υψηλά του το Dogecoin, παρά τη δημοφιλία του
Τα επίπεδα συναλλαγών του DOGE στο Blockchain έχουν πέσει στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Δεκέμβριο του 2017

Στα ύψη είναι η δημοφιλία του Dogecoin, με ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις να το αποδέχονται ή, τουλάχιστον, να εξετάζουν την υιοθέτησή του ως μέσο πληρωμής.
Πρόσφατα, ο όμιλος κινηματογραφικών αιθουσών AMC ως μέσο πληρωμής, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Adam Aron, σκορπώντας ενθουσιασμό στις τάξεις των θιασωτών του meme κρυπτονομίσματος.
Ως φαίνεται, λοιπόν, η δύναμη του Dogecoin παραμένει ισχυρή, τύποις.
Ωστόσο, η τιμή του έχει φτάσει στα χαμηλότερα επίπεδα από το 2017.
Μάλιστα, πολλές εταιρείες υποτίθεται πως υιοθέτησαν το κρυπτονόμισμα που έχει ως έμβλημα ένα συμπαθές σκυλάκι της φυλής Shiba Inu αυτήν την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένης της πλατφόρμας ηλεκτρονικών συναλλαγών Robinhood, που επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει μια νέα λειτουργία στην εφαρμογή της τον επόμενο μήνα, που θα υποστηρίζει καταθέσεις και αναλήψεις DOGE.
Ο συν-δημιουργός του memecoin Billy Markus (ο οποίος δεν εργάζεται πλέον στο project) ανέφερε μέσω Twitter νωρίτερα σήμερα:
«Εντάξει, μας επιτρέπεται να αντιδρούμε υπερβολικά τώρα.
Eίναι φοβερά νέα για το Dogecoin – επιτρέπει σε πολλούς χρήστες να απολαύσουν πραγματική χρησιμότητα από το κρυπτονόμισμα!».
Στις 22 Σεπτεμβρίου η πλατφόρμα διανομής εμπορικών ακινήτων RedSwan ανακοίνωσε ότι θα δεχτεί Dogecoin για δύο συμφωνίες αγοράς ακινήτων.
Η εταιρεία προσφέρει ποσοστό ιδιοκτησίας σε δύο πολυώροφες πολυκατοικίες συνολικής αξίας 384 εκατομμυρίων δολαρίων.
«Το [Dogecoin] βρίσκεται στο αποκορύφωμα της μετάβασης από ένα« νόμισμα meme» σε νόμιμο συναλλακτικό μέσο», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της RedSwan, Ed Nwokei. Ο πρώην «διευθύνων σύμβουλος» του DOGE, Elon Musk, ζήτησε να αλλάξει η δομή αμοιβών του κρυπτονομίσματος για να υποστηριχθεί η ευρεία υιοθέτηση.
Ωστόσο, τα επίπεδα συναλλαγών του DOGE στο Blockchain έχουν πέσει στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Δεκέμβριο του 2017.
Η έλλειψη αλυσίδας δραστηριοτήτων αντικατοπτρίζεται στo DOGE, με την τιμή να μειώνεται κατά 69% από το υψηλό όλων των εποχών, στα 0,73 δολ. στα μέσα Μαΐου, και να διαμορφώνεται στα 0,22 δολ. κατά τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης