Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Tα 500.000 δολ. «βλέπει» η Kathy Wood της Ark Invest για το Bitcoin - Σταθεροποίηση και αντίσταση στα 48.000 δολ.

Tα 500.000 δολ. «βλέπει» η Kathy Wood της Ark Invest για το Bitcoin - Σταθεροποίηση και αντίσταση στα 48.000 δολ.
Θεωρούμε ότι η τιμή του Bitcoin θα αυξηθεί από τα 45.000 δολάρια στα 500.000 δολάρια
Σχετικά Άρθρα

Τα 500.000 δολάρια ανά νόμισμα θέτει ως τιμή - στόχο για το Bitcoin η CEO της Ark Invest, Kathy Wood, ενώ παράλληλα επισημαίνει ότι η ισχυροποιείται η πεποίθησή της στο Ethereum.
Σε ό,τι αφορά τις εκτιμήσεις της για την αύξηση των τιμών, αυτές, όπως ανέφερε, εξαρτώνται από το αν οι εταιρείες συνεχίσουν να διαφοροποιούν τους ισολογισμούς τους επενδύοντας σε Bitcoin, που είναι το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα βάσει κεφαλαιοποίησης, αλλά και από το αν οι θεσμικοί επενδυτές θα κατανείμουν αναλόγως των 5% των κεφαλαίων που έχουν στη διάθεσή τους.
«Αν τα δύο παραπάνω ισχύσουν εντέλει, θεωρούμε ότι η τιμή του Bitcoin θα αυξηθεί από τα 45.000 δολάρια στα 500.000 δολάρια»».
Πέρα από τα παραπάνω, η Wood είπε πως, αν μπορούσε να κατέχει μόνο ένα κρυπτονόμισμα, θα επέλεγε το bitcoin, «επειδή οι χώρες το θεωρούν πλέον νόμιμο χρήμα».
Επίσης, μίλησε για τις δυνατότητες του Ethereum, που είχε σημειώσει αύξηση +350% φέτος, ενώ προέκρινε τη σύσταση ενός χαρτοφυλακίου 60% Bitcoin και 40% Ethereum.

ETF ARK Next Generation Internet

Το ETF ARK Next Generation Internet, το οποίο κατέχει επί του παρόντος μετοχές αξίας 301 εκατομμυρίων δολ. του Bitcoin Τrust της Grayscale τροποποίησε πρόσφατα το ενημερωτικό δελτίο του για να καταστεί εφικτή η επένδυση σε καναδικά ETF που συνδέονται με το Bitcoin.
Στα τέλη Ιουνίου, η 21Shares AG και η Ark της Wood κατέθεσαν από κοινού για να ξεκινήσουν ένα Bitcoin ETF στις ΗΠΑ.
Ένα τέτοιο προϊόν δεν έχει ακόμη εγκριθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η Wood έχει επίσης και τα Non Fungible Tokens στο “ραντάρ” της, αλλά δεν έχει αγοράσει ακόμα κανένα.

Xρυσός σταυρός, αλλά…

Στο μεταξύ, οι αγοραστές φαίνεται να επιστρέφουν, ίσως επηρεασμένοι και από τον «χρυσό σταυρό» που σχηματίστηκε σήμερα 15 Σεπτεμβρίου. αν και η ανοδική τάση φαίνεται να περιορίζεται στο επίπεδο αντίστασης των 48.000 δολ. με 50.000 δολ.
Ο δείκτης ισχύος (RSI) στο τετράωρο διάγραμμα αυξάνεται από τα επίπεδα που βρισκόταν την περασμένη εβδομάδα.
Αυτό θα μπορούσε να ενθαρρύνει μια σύντομη ανάκαμψη της τιμής.
Το Bitcoin παραμένει κάτω από τον κινητό μέσο όρο των 100 ωρών στο τετράωρο διάγραμμα, το οποίο δεν ξεπεράστηκε κατά τη διάρκεια του sell off της περασμένης εβδομάδας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης