Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Ethereum VS Bitcoin: Ποιο θα φτάσει γρηγορότερα σε ιστορικά υψηλά επίπεδα;

Ethereum VS Bitcoin: Ποιο θα φτάσει γρηγορότερα σε ιστορικά υψηλά επίπεδα;
Πιο κρυπτονόμισμα θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα;
Σχετικά Άρθρα

Τo Ethereum μπορεί να κερδίσει το Bitcoin στο ιδιότυπο ράλι για την κατάκτηση νέων ιστορικών υψηλών.
Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της CryptoQuant, Ki Young Ju, «μια κρίση ρευστότητας από την πλευρά των πωλητών θα μπορούσε να δώσει προβάδισμα στο Ethereum έναντι του Bitcoin».
Με το πρώτο τη τάξει σε κεφαλαιοποίηση κρυπτονόμισμα να έχει ξεπεράσει το +50% από τα χαμηλά των 29.000 δολαριών για το 2021, τα altcoins έχουν αρχίσει να «ξυπνούν», με το Ethereum να μην αποτελεί, σε καμία περίπτωση, εξαίρεση.
Πιο συγκεκριμένα, το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα έχει «ξαναπιάσει» τα 3.000 δολάρια – επίπεδα τα οποία αναμένεται να δοκιμαστούν.
Σε αυτό το κλίμα, παρά το γεγονός ότι την προσοχή των επενδυτών συγκεντρώνει το Bitcoin, η η αισιοδοξία για τον Ether παραμένει – ιδιαίτερα μετά το επιτυχημένο hard fork του Λονδίνου αυτόν τον μήνα.
Χάρη εν μέρει στις αλλαγές προσφοράς που προωθήθηκαν μέσω του hard fork, το έλλειμμα ρευστότητας θα μπορούσε τελικά να ωθήσει την ισοτιμία Ethereum / δολαρίου σε νέα ιστορικά υψηλά, προτού το Bitcoin κάνει το ίδιο.
Σε κάθε περίπτωση, η τρέχουσα τιμή του Ethereum είναι πιο κοντά στα ιστορικά υψηλά του σε σχέση με το Bitcoin.
ce4b4183-07f1-417c-9b65-3d193f33fa97.png
Όσον αφορά τους αριθμούς, τα συναλλαγματικά αποθέματα του Bitcoin μειώνονται συνεχώς από τον Μάιο, με μια αντιστροφή κλίματος τον Ιούλιο.
Από την κορυφή των 2,54 εκατομμυρίων δολ. στις 26 Ιουλίου, τα αποθέματα του Bitcoin μειώθηκαν στα 2,44 εκατομμύρια δολ. αυτήν την εβδομάδα.
Αντίθετα, το Ethereum παρουσιάζει μια γραμμικά πτωτική τάση από τα υψηλά του στα τέλη Μαΐου, στα 21,43 εκατομμύρια.
Από αυτήν την εβδομάδα, το υπόλοιπο συναλλάγματος είναι περίπου 19,25 εκατομμύρια.
5b063cd0-3b7c-4be4-889b-d64042ef819d.png
Μάχη για τα σοκ της προσφοράς

Ο Ki δεν είναι ο μόνος που εκτιμά μια πιο δυναμική bull market για το Ethereum σε σύγκριση με το Bitcoin.
Όπως ανέφερε η Cointelegraph, η Bloomberg Intelligence προκρίνει το ETH έναντι του BTC σε πρόσφατη έκθεση, προβλέποντας ακόμη και μια «ανατροπή» του μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος.
Εν τω μεταξύ, τα δεδομένα συνεχίζουν να προεξοφλούν σοκ προσφοράς (είνα σε εξέλιξη και για το Bitcoin), κάτι που θα πυροδοτήσει αυξήσεις τιμών.
«Ο δείκτης Illiquid Supply Shock ήταν ένας καλός κορυφαίος δείκτης τους τελευταίους μήνες» σχολίασε ο αναλυτής William Clemente III.
Καταγραφή_105.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης