Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

MicroStrategy: Δεν υπάρχει κανένας λόγος, να μην κρατήσεις το Bitcoin για... 100 χρόνια

MicroStrategy: Δεν υπάρχει κανένας λόγος, να μην κρατήσεις το Bitcoin για... 100 χρόνια

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της MicroStrategy, «κανείς δεν βιάζεται όσον αφορά το Bitcoin»

Σχετικά Άρθρα

Στη θέση της για το Bitcoin επιμένει η MicroStrategy τονίζοντας ότι η επένδυση στο εν λόγω κρυπτονόμισμα είναι στρατηγική για περισσότερα κέρδη με λιγότερο ρίσκο, που μπορεί να ακολουθήσει.
«Ορισμένοι πιστεύουν ότι η διαφοροποίηση σημαίνει αγορά άλλων κρυπτονομισμάτων ή άλλου είδους μετοχές» δήλωσε -μιλώντας στην τηλεόραση του Bloomberg- ο Michael Saylor, διευθύνων σύμβουλος της MicroStrategy, τονίζοντας ότι το «bitcoin είναι το μέλλον». Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην κρατήσει κάποιος το Bitcoin για 100 χρόνια.
«Πιστεύουμε ότι διακρατώντας το Bitcoin, έχουμε διαφοροποιηθεί.
Μπορούμε να δούμε το Bitcoin στους ισολογισμούς πόλεων, κρατών, κυβερνήσεων, εταιρειών, μικρή και μεγάλων επενδυτών» δήλωσε ο ίδιος.
Ο λόγος για τον οποίου η MicroStrategy είναι long για το Bitcoin ότι εκτιμά πως το Bitcoin θα χρησιμοποιηθεί από «εκατομμύρια χρηστών».
Ενώ η εταιρεία έχει επί του παρόντος μια 10ετή εκτίμηση, τα σχόλια του Taylor υποδηλώνουν ότι η προοπτική του είναι long σε μια πραγματικά μαξιμαλιστική έννοια. Όπως δηλώνει «κανείς δεν βιάζεται με το Bitcoin.
Πιστεύουμε ότι είναι το μέλλον της ιδιοκτησίας».
Εν τω μεταξύ, ο Taylor παρατήρησε ότι το νόμισμα πληροί τις ανάγκες των μικροεπενδυτών, σημειώνοντας ότι τα κρυπτονομίσματα προσφέρουν σε χρήστες εφαρμογών όπως η Robinhood τη μοναδική δυνατότητα για διαπραγμάτευση 24 ημέρες την εβδομάδες, 365 ημέρες τον χρόνο.
Κατά την άποψη του, «είναι απολύτως λογικό» για τη Robinhood να στηρίζει τη νέα κατηγορεία assets.
Επιπλέον, μεταξύ των ψηφιακών assets, το Bitcoin «ως βασιλιάς του risk-off όλων των κρυπτονομισμάτων» είναι -για τον Saylor- το σημείο όπου συγκεντρώνεται «όλη η κίνηση και ο ενθουσιασμός».
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης μελέτης από το crypto.com, ο αριθμός των χρηστών κρυπτονομισμάτων υπεδιπλασιάστηκε από 100 εκατ. τον Ιανουάριο του 2021 σε 221 εκατ. τον Ιούνιο.
Ενώ το Bitcoin διατηρεί τη μερίδα του λέοντος των χρηστών, μικρότερα εναλλακτικά νομίσματα σιγά-σιγά περιόρισαν το μερίδιο αγοράς των «βετεράνων» νομισμάτων όσο και του δεύτερου πιο δημοφιλούς κρυπτονομίσματος, του Ether.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης