Κρυπτονομίσματα

PayPal: Εκκίνηση για την εφαρμογή Advanced Cryptocurrency Application

PayPal: Εκκίνηση για την εφαρμογή Advanced Cryptocurrency Application
Ο διευθύνων σύμβουλος της PayPal, Dan Schulman, δήλωσε ότι η ανάπτυξη χρησιμοποίησε «τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση»
Σχετικά Άρθρα
Την εκκίνηση μιας εφαρμογής για κρυπτονομίσματα ανακοίνωσε η εταιρεία πληρωμών PayPal.
Πρόκειται για ένα wallet με πρόσθετες δυνατότητες.
Εκτός από τη λειτουργία αποθήκευσης ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, η εφαρμογή παρέχει πρόσβαση σε καταθέσεις κρυπτονομισμάτων με υψηλότερα επιτόκια, πρόσβαση σε κεφάλαια για άμεσες επενδύσεις, δυνατότητες ανταλλαγής μηνυμάτων και «πολλές πρόσθετες λειτουργίες».
Ο διευθύνων σύμβουλος της PayPal, Dan Schulman, δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης με επενδυτές ότι η ανάπτυξη χρησιμοποίησε «τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση». 

Ο κώδικας του προγράμματος είναι ήδη έτοιμος και η έναρξη της εφαρμογής στην αγορά των ΗΠΑ θα πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες.
Από τις 30 Ιουνίου, ο αριθμός των ενεργών λογαριασμών χρηστών στην πλατφόρμα PayPal ξεπέρασε τα 400 εκατομμύρια, ενώ ο όγκος των πληρωμών για το δεύτερο τρίμηνο του 2021 ανήλθε σε 311 δισεκατομμύρια δολάρια.
Η υπηρεσία πληρωμών Venmo για κινητές συσκευές της PayPal, η οποία παρέχει επίσης λειτουργίες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων, διαθέτει 76 εκατομμύρια χρήστες και όγκο συναλλαγών 58 εκατομμύρια δολάρια.
«Είμαστε μία από τις λίγες εταιρείες πληρωμών που επιτρέπουν στους πελάτες να χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα για χρηματοδότηση» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της PayPal.
Στα μέσα Ιουλίου, η PayPal αύξησε το εβδομαδιαίο όριο αγοράς κρυπτονομισμάτων στην πλατφόρμα του σε 100.000 δολ., χωρίς ετήσια όρια αγορών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης