Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Έρευνα της Grayscale για την αξιοπιστία 13 γνωστών κρυπτονομισμάτων ώστε να τα εντάξει στο χαρτοφυλάκιό της

Έρευνα της Grayscale για την αξιοπιστία 13 γνωστών κρυπτονομισμάτων  ώστε να τα εντάξει στο χαρτοφυλάκιό της
Aνακοίνωση πως εξετάζει 13 κρυπτονομίσματα για την αξιοπιστία τους εξέδωσε η Grayscale

Σε ανακοίνωση πως εξετάζει 13 κρυπτονομίσματα για την αξιοπιστία τους προχώρησε ο διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων Grayscale, σύμφωνα με δήλωση των υπευθύνων της εταιρείας στις 18 Ιουνίου 2021.
Όπως αποκαλύφθηκε, τα περιουσιακά στοιχεία κρίνονται για το αν αξίζει να επενδύσει κάποιος σε αυτά ή όχι αφορούν κυρίως τον τομέα αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi), συμπεριλαμβανομένων των Bancor, Curve, Kava, Kyber Network, Loopring, Polygon, Ren, Universal Market Access και 0x.
Τα token των υψηλής ταχύτητας επεκτάσιμων δικτύων blockchain Solana, Near και Dfinity έχουν επίσης προστεθεί στη λίστα των υπό εξέταση κρυπτονομισμάτων της Grayscale.

 

Οι νέες προσθήκες αυξάνουν το συνολικό αριθμό των token που διερευνώνται από την Grayscale σε 31.
Σημειώνεται πως το fund, προς το παρόν, προσφέρει προϊόντα που παρακολουθούν την απόδοση των 13 προαναφερόμενων assets.
Όπως υπογραμμίζει, «δεν θα συμπεριληφθεί καθένα από τα προς εξέταση περιουσιακά στοιχεία στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας», και αυτό φαίνεται σίγουρα να ισχύει για περιουσιακά στοιχεία όπως τα Cardano, Eos και Tezos. 
Η Grayscale στις 17 Μαρτίου εισήγαγε πέντε νέα «καταπιστεύματα» στις 17 Μαρτίου, λανσάροντας προϊόντα για το Basic Attention Token, το Chainlink, το Decentraland, το Filecoin και το Livepeer.  
Αυτά τα πέντε καταπιστεύματα αντιπροσωπεύουν επί του παρόντος μόλις το 0,1% των υπό διαχείριση περιουσιακών στοιχείων (AUM) ύψους 34,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων της Grayscale.
Σύμφωνα με το CoinShares, τα καταπιστεύματα της Grayscale αντιπροσωπεύουν το 75% του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων αξίας 44,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων που διαχειρίζονται σε θεσμικά επενδυτικά προϊόντα κρυπτογράφησης.


www.bankingnews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης