Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Στο Μαϊάμι των ΗΠΑ το παγκόσμιο συνέδριο των Bitcoiners - Τι θα ειπωθεί

Στο Μαϊάμι των ΗΠΑ το παγκόσμιο συνέδριο των Bitcoiners - Τι θα ειπωθεί
Μεταξύ των παρισταμένων θα είναι ο δήμαρχος του Μαϊάμι Francis Suarez, o CEO της Microstrategy Μichael Saylor, ο CEO του Twitter Jack Dorsey κ.ά.
Σχετικά Άρθρα

Από την Πέμπτη 3 Ιουνίου έως το Σάββατο 5 Ιουνίου διεξάγεται το Παγκόσμιο Συνέδριο για το Bitcoin στο Mαϊάμι των ΗΠΑ, στο Mana Wynwood Convention Center.
Το συνέδριο κρίνεται πως έχει ιδιαίτερη σημασία, ενώ πολλοί ομιλητές δεν θα δώσουν το παρών λόγω των περιορισμών που επιτάσσει η πανδημία.
Παρ’ όλα αυτά, οι συμμετέχοντες αναμένεται να ξεπεράσουν τις 50.000.
Μεταξύ αυτών θα είναι ο δήμαρχος του Μαϊάμι Francis Suarez, o CEO της Microstrategy, Μichael Saylor, ο CEO του Twitter Jack Dorsey κ.ά.
Ο Francis Suarez, όπως αποκάλυψε, αγόρασε Bitcoin μόλις ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden, κατάφερε να πάρει έγκριση από τη γερουσία για το δημοσιονομικό πακέτο, ύψους 1,8 τρισεκ. δολ., που είχε αναγγείλει.
O CEO της Ζap Jack Mallers θα μιλήσει για τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το Lightning Network, ενώ ο Jeremy Rubin του MIT Bitcoin Project θα εμφανιστεί σε ένα πάνελ με τίτλο «Το Bitcoin είναι DeFi».
Ένα μείζον ζήτημα, μετά τις πρόσφατες κριτικές για το ενεργειακό κόστος της εξόρυξης, θα πραγματευτούν τα πάνελ «Η ηθική υπόθεση για το Bitcoin» και «Η εξόρυξη Bitcoin επιλύει τα ενεργειακά μας προβλήματα».
Άλλα πάνελ θα διερευνήσουν θέματα που αφορούν το Blockchain και oι τραπεζικές συναλλαγές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης