Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Bitcoin, Εther: Τα σημεία στήριξης - Πότε μπαίνουμε σε bear market

tags :
Bitcoin, Εther: Τα σημεία στήριξης - Πότε μπαίνουμε σε bear market
«Μια ισχυρότερη πτώση θα οδηγούσε στα 20.000 δολ.» αναφέρουν για το Bitcoin οι αναλυτές.
Σχετικά Άρθρα

Σύμφωνα με αναλυτές από το Decentrader, το Bitcoin πρέπει να ανακτήσει γρήγορα το επίπεδο των 37.500 δολαρίων και το Ether να διατηρήσει τα 2.300 δολ. ως σημεία στήριξης, για να αποφευχθεί ραγδαία πτώση των τιμών, που θα επιταχύνει το τέλος της τρέχουσας bull market και θα φέρει την έλευση ενός κύκλου «αρκούδων».
H τιμή του Bitcoin συνεχίζει να υποχωρεί, με τους traders να απόσχουν από επενδυτικές δραστηριότητες, καθώς η 31η Μαΐου είναι εθνική επέτειος για τις ΗΠΑ.
Παρά το ελαφρώς ανοδικό momentum, τα πράγματα για την αγορά κρυπτονομισμάτων είναι κρίσιμα, με τα 37.000 δολ. για το δημοφιλέστερο ψηφιακό asset να παραμένουν... ορόσημο.
Περαιτέρω, τα 30.000 δολ. αποτελούν ισχυρό σημείο στήριξης.
«Μια ισχυρότερη πτώση θα οδηγούσε στα 20.000 δολ.» αναφέρουν οι αναλυτές.
Από την άλλη, αν το Bitcoin διασπάσει τη ζώνη των 40.000 δολ., η επόμενη αντίσταση είναι στα 45.500 δολ. έως 46.500 δολ.

Tα 2.300 δολ. όριο για το ether

Το Ether, το δεύτερο τη τάξει μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα, είχε ελαφρώς καλύτερη απόδοση από το Ethereum καθώς η τιμή μπόρεσε να ανακάμψει πάνω από τoν μέσο όρο των τελευταίων 20 εβδομάδων.
Ωστόσο, η ορμή του εξασθένησε και δεν μπόρεσε να πιάσει τα 3.000 δολ.
Οι αναλυτές θεωρούν τα 2.300 δολ σημαντικό σημείο στήριξης, που για να συνεχίσει να «τρέχει» ανοδικά θα πρέπει να διασπάσει τη ζώνη των 3.000 δολ.
Συνολικά, οι αναλυτές αναμένουν ότι tο Ether θα ξεπεράσει το Bitcoin σε οποιαδήποτε ανοδική κίνηση, κάτι που μοιάζει με bearish κίνηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης