Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Ποια είναι τα 5 κρυπτονομίσματα που οι traders «λάτρεψαν» τις τελευταίες 7 ημέρες

Ποια είναι τα 5 κρυπτονομίσματα που οι traders «λάτρεψαν» τις τελευταίες 7 ημέρες
Ο όγκος συναλλαγών είναι ένας από τους βασικούς δείκτες
Σχετικά Άρθρα

Ο όγκος συναλλαγών - το ποσό ενός περιουσιακού στοιχείου που άλλαξε χέρια σε μια δεδομένη περίοδο - είναι ένας από τους βασικούς δείκτες που χρησιμοποιούν οι επενδυτές για να παρακολουθούν τις τάσεις των τιμών και να αξιολογούν τις προοπτικές της αγοράς για ένα συγκεκριμένο νόμισμα.
Το Bankingnews.gr έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει τα 5 κρυπτονομίσματα με τη μεγαλύτερη αύξηση του μέσου ημερήσιου όγκου συναλλαγών αυτόν τον μήνα σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα.

Polygon (MATIC ): +643,79%

Αξιοποιώντας την εκτεταμένη δραστηριότητα στον τομέα DeFi και την επέκταση του αριθμού των έργων που ξεκινούν στην πλατφόρμα της, το Polygon διέγραψε έναν φανταστικό μήνα, πηγαίνοντας από το ένα ρεκόρ στο άλλο.
Το νόμισμα παρουσίασε αύξηση 329% έναντι του δολαρίου ΗΠΑ (USD) και 456% έναντι του Bitcoin (BTC) παράλληλα με αύξηση 643% έναντι του μέσου ημερήσιου όγκου συναλλαγών.

Ethereum Classic (ETC): +229,23%

Διαθέτοντας μια μικρή αλλά ενθουσιώδη βάση, προχωρά ακάθεκτο.
Βέβαια, οι αναλυτές διχάζονται σχετικά με το τι ακριβώς ενεργοποίησε την άνοδο της τιμής στο ETC, ακολουθούμενη από τον αυξανόμενο όγκο συναλλαγών, την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου.
Προσοχή, μην μπερδεύετε το Classic με το Ether…

Telcoin (TEL): +507,8%

Το Telcoin, μια παγκόσμια πλατφόρμα αποστολής και λήψης εμβασμάτων, η αξία της οποίας εκτιμήθηκε κατά 437% έναντι του USD και 600% έναντι του Bitcoin τον τελευταίο μήνα, οφείλει τουλάχιστον ένα μέρος της επιτυχίας της στο φλογερό «τρέξιμο» του Polygon.

iExec RLC (RLC): +1.153,62%

Η RLC, το σύμβολο της πλατφόρμας υπολογιστικού νέφους iExec, παρουσίασε τη μεγαλύτερη αύξηση σε μηνιαία βάση, σε ό,τι αφορά τον μέσο ημερήσιο όγκο συναλλαγών, «γράφοντας» ένα εκπληκτικό 1,153%.
Η τιμή του νομίσματος άρχισε να αυξάνεται μετά την ανακοίνωση της λίστας κρυπτονομισμάτων του ανταλλακτηρίου Coinbase Pro στις 4 Μαΐου.

OKB Token: +253,28%

Ο μέσος ημερήσιος όγκος συναλλαγών του token OKEx, OKB, αυξήθηκε περισσότερο από 250% αυτό το μήνα.
Ωστόσο, αυτό το γεγονός δεν μεταφράστηκε σε αντίστοιχη αύξηση στην τιμή του token του βοηθητικού προγράμματος: Τις ίδιες 30 ημέρες, η OKB έχασε 18,76% έναντι του USD και κέρδισε μόλις 4,89% έναντι του Bitcoin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης