Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Κρυπτονομίσματα: Αδυναμία ανάκαμψης, επέστρεψαν σε επίπεδα Φεβρουαρίου

Κρυπτονομίσματα: Αδυναμία ανάκαμψης, επέστρεψαν σε επίπεδα Φεβρουαρίου
Έντονη νευρικότητα στην αγορά των κρυπτονομισμάτων
Σχετικά Άρθρα

Να βρει τον βηματισμό της προσπαθεί η αγορά των κρυπτονομισμάτων, καθώς τα νέα σχόλια από τον Elon Musk κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, δεν στάθηκαν ικανά να αντιστρέψουν το κλίμα που έχει προκαλέσει τo sell off.
Μετά την πρόσκαιρη ανάκαμψη του Σαββάτου, οι τιμές ξαναβυθίστηκαν την Κυριακή, καθώς οι miners διέκοψαν τη λειτουργία τους στην Κίνα, εν μέσω αυξημένου ελέγχου από τις αρχές.

Έντονη νευρικότητα

To bitcoin ανέκαμψε στα 35.970 δολ. μετά την πτώση της Κυριακής στα 31.107 δολ, ωστόσο η ανησυχία κυριαρχεί στην αγορά των crypto, με το δημοφιλέστερο ψηφιακό νόμισμα να διαπραγματεύεται 45% χαμηλότερα από το υψηλό των 64.895 δολ.
Το ether υποχώρησε σε χαμηλά δύο μηνών στα 1.730 δολ. την Κυριακή, ενώ σήμερα ανέκαμψε στα 2.101 δολ. προτού χάσει και πάλι έδαφος.
Το Dogecoin διαπραγματεύεται στα 0,30 δολ.
Η κατάρρευση των τιμών οδήγησε την αγορά των κρυπτονομισμάτων πίσω στα επίπεδα του Φεβρουαρίου, πριν ανακοινώσει η Tesla την αγορά 1,5 δισ. δολ. bitcoin και την απόφασή της να αποδεχθεί το ψηφιακό νόμισμα ως μέσο πληρωμών, την οποία ανακάλεσε στη συνέχεια, επικαλούμενη την επιβάρυνση στο περιβάλλον.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης