Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Πώς η αύξηση ζήτησης του Dogecoin οδήγησε σε κατάρρευση του συστήματος στο μεγαλύτερο ινδικό ανταλλακτήριο

Πώς η αύξηση ζήτησης του Dogecoin οδήγησε σε κατάρρευση του συστήματος στο μεγαλύτερο ινδικό ανταλλακτήριο
Η αύξηση ζήτησης του Dogecoin οδήγησε σε κατάρρευση συστήματος στο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο της Ινδίας

Η ξαφνική άνοδος του όγκου συναλλαγών του κρυπτονομίσματος Dogecoin δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων της Ινδίας.
Οι χρήστες του WazirX άρχισαν τα παράπονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας καθυστερήσεις συναλλαγών και πληρωμών.
Από την πλευρά του το WazirX, κατηγόρησε την εκθετική αύξηση του ενδιαφέροντος για τα κρυπτονομίσματα, πιο πρόσφατα, του Dogecoin.
Η αξία του Dogecoin έχει αυξηθεί από τα 0,002 σεντς πριν από ένα χρόνο στο ποσό ρεκόρ των 0,65 δολαρίων στις 5 Μαΐου.
Η αγοραία αξία του αυξήθηκε πάνω από 270 φορές στα 85 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία του Coinmarketcap.com.
Αυτό, σύμφωνα με τον Ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της WazirX, Nischal Shetty, προκάλεσε κατάρρευση των συστημάτων και της εφαρμογής για κινητά, καθώς η ξαφνική αύξηση των όγκων θεωρήθηκε εσφαλμένα ως απειλή.
«Βλέπουμε ένα νέο υψηλό όλων των εποχών καθημερινά όσον αφορά τον όγκο συναλλαγών, τους ενεργούς χρήστες και την κυκλοφορία στο WazirX.
Ένα από τα συστήματά μας -σχετικά με την ανίχνευση υψηλής επισκεψιμότητας- το χαρακτήρισε εσφαλμένα ως απειλή και άρχισε να αποκλείει τα αιτήματα», είπε.

india_1.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης