Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Νέοι δείκτες κρυπτονομισμάτων και από την S&P Dow Jones Indices και η εμπλοκή του... Soros

Νέοι δείκτες κρυπτονομισμάτων και από την S&P Dow Jones Indices και η εμπλοκή του... Soros

Η εταιρεία υποστηρίζεται από τη μητρική εταιρεία S&P DJI της S&P Global, καθώς και τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή George Soros και τον λογιστικό σύμβουλο CPA.com

Σχετικά Άρθρα
Τους πρώτους δείκτες κρυπτογράφησης εισήγαγε η S&P Dow Jones Indices, σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι είχε ξεκινήσει τρεις δείκτες κρυπτογράφησης που συνδέονται με την απόδοση των δύο μεγαλύτερων κρυπτονομισμάτων: Bitcoin (BTC) και Ether (ETH).

Ποιοι είναι οι νέοι δείκτες

Οι πρόσφατα εισαγόμενοι δείκτες περιλαμβάνουν το S&P Bitcoin Index (SPBTC) που βασίζεται στο Bitcoin, το E&E Ethereum Index (SPETH) και το S&P Cryptocurrency MegaCap Index (SPCMC), το οποίο έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί την απόδοση των BTC και ETH σταθμισμένα με βάση την κεφαλαιοποίηση.
Και οι τρεις δείκτες είναι άμεσα διαθέσιμα στον ιστότοπο της S&P.

Η εταιρεία τόνισε ότι οι νέοι δείκτες κρυπτογράφησης έχουν σχεδιαστεί για τη μέτρηση της απόδοσης των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης που αναφέρονται σε αναγνωρισμένα, ανοιχτά χρηματιστήρια που πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις ρευστότητας και κεφαλαιοποίησης της αγοράς.
«Οι δείκτες αποσκοπούν στη διαφάνεια στην αναδυόμενη αγορά κρυπτογράφησης», σημείωσε η S&P Dow Jones Indices.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα δεδομένα τιμολόγησης και αναφοράς παρέχονται από την εταιρεία λογιστικής και δεδομένων κρυπτογράφησης Lukka.
Η εταιρεία υποστηρίζεται από τη μητρική εταιρεία S&P DJI της S&P Global, καθώς και τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή George Soros και τον λογιστικό σύμβουλο CPA.com.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης