Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Bloomberg: Το Bitcoin μπορεί να φτάσει τα 400.000 δολ. το 2021

Bloomberg: Το Bitcoin μπορεί να φτάσει τα 400.000 δολ. το 2021
H τιμή του Bitcoin, εύλογα, θα μπορούσε να φτάσει σε ιστορικά υψηλά επίπεδα, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg

Με πληθώρα επενδυτών και τις τράπεζες να αναζητούν αντιστάθμιση απέναντι στην υποτίμηση του δολαρίου και τις πληθωριστικές πιέσεις, η τιμή του Bitcoin, εύλογα, θα μπορούσε να φτάσει σε ιστορικά υψηλά επίπεδα, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg.
Μπορεί λοιπόν το κρυπτονόμισμα να δέχεται κριτική λόγω της υψηλής μεταβλητότητας την οποία παρουσιάζει και να κρίνεται ως επιλογή ρίσκου για το σύνολο της επενδυτικής κοινότητας, ωστόσο ο επικεφαλής οικονομικών μελετών του Bloomberg, Mike McGlone, αναφέρει ότι το 2021 θα αποτελέσει έτος ορόσημο για την αγορά κρυπτονομισμάτων και ειδικά για το Bitcoin, που θα φτάσει τα 400.000 δολάρια.
Mάλιστα, ο McGlone ανέβασε ένα γράφημα με τον δείκτη BTC / USD, αλλά και του Bitcoin Liquid Index, ενός δείκτη τιμών που δημιουργήθηκε ειδικά για θεσμική χρήση, γράφοντας: «Το Bitcoin είναι στον δρόμο για να γίνει παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, μέχρι το τέλος του 2021».
Bloomberg_1.JPG
Μια πιθανή άνοδος φέτος θα μπορούσε να οδηγήσει το Bitcoin στα 400.000 $ ανά νόμισμα, δείχνει το διάγραμμα.
Αυτό επισκιάζει άλλες εκτιμήσεις, όπως αυτή της ανάλυσης stock-to-flow της Pantera Capital, που «δείχνει» τα 288.000 $ έως το 2024.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης