Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

CoinShares: Στο ύψος - ρεκόρ των 4,2 δισ. δολ. οι εισροές για επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα το 2021

CoinShares: Στο ύψος - ρεκόρ των 4,2 δισ. δολ. οι εισροές για επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα το 2021

Στα 55,8 δισ. δολ. έχει εκτοξευθεί το υπό διαχείριση ενεργητικό στην αγορά των κρυπτονομισμάτων

Σχετικά Άρθρα
Στο επίπεδο ρεκόρ των 4,2 δισ. δολαρίων ανήλθαν οι εισροές σε funds που επενδύουν σε κρυπτονομίσματα στη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2021 μέχρι στιγμής, γεγονός που αντανακλά το αυξανόμενο ενδιαφέρον - πλέον των μικροεπενδυτών - και των θεσμικών επενδυτών, σύμφωνα με στοιχεία της CoinShares τα οποία επικαλείται δημοσίευμα του Reuters την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021.

Εξέλιξη

Το προηγούμενο ιστορικό υψηλό για τις εισροές σε κρυπτονομίσματα κυμαινόταν στα 3,9 δισ. δολάρια στο τέταρτο τρίμηνο του 2020, με τις συνολικές εισρές για ολόκληρο το προηγούμενο έτος να ανέρχονται στα 6,7 δισ. δολάρια.

Επιδόσεις

Τις μεγαλύτερες εισροές μέχρι στιγμής στη διάρκεια του έτους προσείλκυσε το bitcoin, ενώ ακολουθεί το etherium με εισροές ύψους 731 εκατ. δολαρίων.
Το bitcoin άγγιξε νέο ιστορικό υψηλό το Σαββατοκύριακο στα 61.781,83 δολάρια, όμως έκτοτε όμως έχει πτωτική τάση, μετά την είδηση ότι η Ινδία σκοπεύει να επιβάλει απαγόρευση στα κρυπτονομίσματα, όπως σχολιάζεται στο δημοσίευμα.
Επίσης, το υπό διαχείριση ενεργητικό σε κρυπτονομίσματα έχει ήδη φθάσει στο απόγειο των 55,8 δισ. δολαρίων, ξεπερνώντας το αντίστοιχο των 37,6 δισ. δολ. που καταγράφηκε καθ΄ όλη τη διάρκεια του 2020.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης