Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Ποιο κρυπτονόμισμα αυξήθηκε 1.570% σε έναν μήνα - Οι λόγοι της ανόδου

Ποιο κρυπτονόμισμα αυξήθηκε 1.570% σε έναν μήνα - Οι λόγοι της ανόδου
Με χαρακτηριστικά όπως το Ethereum, σημειώνει αύξηση 1.570% (από 0,025 δολ. στις 23 Ιανουαρίου στα 0,43 δολ. τον Φεβρουάριο 2021)

Καθώς οι μυημένοι στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων αναζητούν το επόμενο bitcoin, υπάρχει ένα κρυπτονόμισμα που τον τελευταίο μήνα σπάει όλα τα ρεκόρ, σημειώνοντας απόδοση +1.570%...
Ως το πλέον «καυτό» θέμα για τον Φεβρουάριο του 2021 αναδεικνύεται η διαλειτουργικότητα μεταξύ ανταλλακτηρίων, όπως τα Binance Smart Chain και Polkadot, που προσπαθούν να οικοδομήσουν «γέφυρες» για DeFi (αποκεντρωμένη οικονομία) κρυπτονομίσματα όπως το Ethereum, τα οποία επιτρέπουν στους χρήστες να αποφύγουν τα υψηλά κόστη συναλλαγών και την υπερφόρτωση των δικτύων.
Το Fantom είναι το πλέον πρόσφατο project που παρουσιάζει αξιοπρόσεκτη πρόοδο σε ό,τι αφορά την τιμή του.
Με χαρακτηριστικά όπως το Ethereum, σημειώνει αύξηση 1.570% (από 0,025 δολ. στις 23 Ιανουαρίου στα 0,43 δολ. τον Φεβρουάριο 2021)
Phantom1.JPG
Οι λόγοι της ανόδου

Για αυτό το αξιοπρόσεκτο ράλι υπάρχουν τρεις λόγοι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Cointelegraph:
α)η διασύνδεση μεταξύ Ethereum και Fantom
β)η ανάπτυξη χαρακτηριστικών διακυβέρνησης on-chain
γ)η δυνατότητα να αγοράζετε και να πουλάτε tokens στο δίκτυο, ενώ έχετε πρόσβαση στην αξία τους στο αποκεντρωμένης χρηματοδότησης οικοσύστημα.

Διασύνδεση με Ethereum

Στις 21 Φεβρουαρίου, το Fantom, διασυνδέθηκε, μέσω ψηφιακής γέφυρας, με το Ethereum, κάτι που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν σε αυτό ERC-20 ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν γρήγορες και φτηνές συναλλαγές».
Όπως αναφέρεται σχετικά, οι συναλλαγές με Fantom ολοκληρώνονται σε χρόνο 1-2 δευτερολέπτων.
Ο δείκτης VORTECS ™ από την Cointelegraph Markets Pro άρχισε να εντοπίζει μια ανοδική προοπτική για το κρυπτονόμισμα στις 21 Φεβρουαρίου, πριν από την πρόσφατη αύξηση των τιμών.
Σημειώνεται πως ο δείκτης VORTECS ™ συγκρίνει και αναλύει με τη βοήθεια αλγορίθμων τις συνθήκες της αγοράς και τη δραστηριότητα στο Twitter.
 fantom2.JPG
Όπως φαίνεται στο παραπάνω διάγραμμα, τo σκορ του Fantom στον δείκτη VORTECS ™ έφτασε στο υψηλό των 74 μονάδων στις 21 Φεβρουαρίου.

H on-chain διακυβέρνηση ενισχύει τη συμμετοχικότητα

Άλλο ένα από τα πλέον δημοφιλή θέματα της τρέχουσας bull market στα κρυπτονομίσματα είναι η ικανότητα των κατόχων token να συμμετέχουν στην ανάπτυξη του οικοσυστήματος μέσω ενός μηχανισμού διακυβέρνησης.
Στις 12 Ιανουαρίου, το Ίδρυμα Fantom παρουσίασε το δίκτυο Fantom, μια από τις πρώτες αλυσίδες που υποστηρίζουν ένα πλήρως αποκεντρωμένο blockchain.
Μέσω του μηχανισμού διακυβέρνησης, κάθε διακριτικό Fantom ισούται με μία ψήφο και κάθε κάτοχος token μπορεί να υποβάλει πρόταση σχετικά με τρόπους βελτίωσης του οικοσυστήματος, καθώς και να ψηφίσει για οποιαδήποτε πρόταση που εκκρεμεί.
H υποβολή πρότασης κοστίζει 100 Fantom, τα οποία καίγονται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, ενώ η ψηφοφορία κοστίζει ένα κλάσμα 1 Fantom.
Το σύστημα ψηφοφορίας Fantom διαφέρει από άλλες πλατφόρμες διακυβέρνησης, καθώς προσφέρει ποικιλία πρότυπων προτάσεων, σε αντίθεση με την απλή ψήφο «ναι» ή «όχι». 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης