Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Στο 1 τρισ. η αξία του Bitcoin θα φθάσει 30 τρισ – BlackRock: Η επένδυση έχει νόημα… διαφωνεί ο Bill Gates

Στο 1 τρισ. η αξία του Bitcoin θα φθάσει 30 τρισ  – BlackRock: Η επένδυση έχει νόημα… διαφωνεί ο Bill Gates
Τα κέρδη του Ethereum έχουν ξεπεράσει το Bitcoin το 2021, καθώς έφθασαν στο 164% σε ετήσια βάση έναντι περίπου 85% για το Bitcoin
Σχετικά Άρθρα

Με συνολική αξία κρυπτονομισμάτων στα 1,54 τρισεκ. δολάρια και το Bitcoin να προσεγγίζει το 1 τρισεκ. ή 52.200 δολάρια ανά Bitcoin… όλο και περισσότεροι επενδυτές εμπλέκονται στην μάχη των κρυπτονομισμάτων.
Υπάρχουν εκτιμήσεις που αναφέρουν ότι η συνολική του αξία θα φθάσει στα 30 τρισεκ. δολάρια ή 1.000.000 δολάρια ανά Bitcoin και τίποτε δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο εάν ληφθεί υπόψη ότι εισέρχονται νέοι επενδυτές με πολύ μεγάλη οικονομική δύναμη.
Η τιμή του Bitcoin αυξήθηκε περισσότερο από 16% τις τελευταίες 7 ημέρες και πλέον η συνολική αξία προσεγγίζει το 1 τρισεκ. δολάρια.
Το ράλι του Bitcoin επιταχύνθηκε εσχάτως μετά την ανακοίνωση από την αυτοκινητοβιομηχανία Tesla ότι θα επενδύσει 1,5 δισεκ. δολάρια, επιπλέον, η Mastercard και άλλες εταιρείες αποκάλυψαν τα σχέδιά τους για επενδύσεις.
Ο Πρόεδρος της Microsoft, δήλωσε ότι η εταιρεία δεν σχεδιάζει να επενδύσει στο Bitcoin.
Η αγορά των κρυπτονομισμάτων έχει αυξηθεί περισσότερο από 100% από τις αρχές του 2021.

Blackrock: Η επένδυση στο Bitcoin έχει νόημα,

Η επένδυση στο Bitcoin έχει νόημα, υποστηρίζει η BlackRock ένα από τα 3 μεγαλύτερα funds στον κόσμο με 8 τρισεκ. δολάρια υπό διαχείριση κεφάλαια.
Το Bitcoin έχει κερδίσει την προσοχή μεγάλων χρηματοοικονομικών εταιρειών σε όλο τον κόσμο τους τελευταίους μήνες.
Ο Rick Rieder, Διευθύνων Σύμβουλος Επενδύσεων (CIO) στην BlackRock είπε ότι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το Bitcoin και άλλα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης πρέπει να αποτελούν μέρος του χαρτοφυλακίου επενδύσεών τους.
Η επένδυση Bitcoin έχει πολύ νόημα αυτές τις μέρες.
Επιπλέον, πρόσθεσε ότι η εταιρεία έχει αρχίσει να «επενδύει» στην αγορά κρυπτογράφησης.
Η τεράστια ζήτηση από επενδυτικά funds αυξάνει την τιμή του Bitcoin.
Ο Larry Fink, Διευθύνων Σύμβουλος της BlackRock δήλωσε τον Δεκέμβριο 2020 ότι το Bitcoin έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε παγκόσμιο περιουσιακό στοιχείο
Πολλά funds διακρατούν πολλά μετρητά, σε σύγκριση με αυτά που είχαν πριν από την πανδημία λόγω των χαμηλότερων επιτοκίων, οπότε η διαφοροποίηση των επενδύσεων σε Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα έχει πολύ νόημα»,

Bill Gates: Είμαι ουδέτερος για το Bitcoin

Έχω λάβει μια ουδέτερη θέση για το Bitcoin, λέει ο Bill Gates.
Το Bitcoin μπορεί να ανεβαίνει και να βασίζεται μόνο στη μανία ανέφερε μεταξύ άλλων ο Bill Gates ο συνιδρυτής της Microsoft.
Σε συνέντευξή του o Gates δήλωσε ότι δεν είχε επενδύσει σε Bitcoin (BTC) ούτε θα ήθελε να κάνει πρόβλεψη για τυχόν μεταβολές των τιμών.
Δεν έχω Bitcoin, δεν είμαι θιασώτης του Bitcoin, επομένως έχω μια ουδέτερη άποψη δήλωσε ο Gates, επειδή δεν έχω τρόπο να προβλέψω πώς θα κινηθεί, δεν το προσεγγίζω.
Ωστόσο, ο συνιδρυτής της Microsoft φάνηκε να υπονοεί ότι πολλοί χρησιμοποιούν ψηφιακό νόμισμα εκτός των αναπτυσσόμενων χωρών για «φοροαποφυγή ή παράνομη δραστηριότητα».
Είπε ότι η φιλανθρωπική του δραστηριότητα μέσω του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates είναι να μεταφέρει χρήματα σε ψηφιακή μορφή και με διαφάνεια.
Ο Gates στο παρελθόν είχε επικρίνει την ανωνυμία των συναλλαγών σε κρυπτονομίσματα και τις συνέδεσε με άτομα που εμπορεύονται ναρκωτικά.

Οι τεχνικές κινήσεις στο Bitcoin

Το Bitcoin (BTC) καταγράψει εντυπωσιακό ράλι τιμών από τις αρχές Φεβρουαρίου 2021 - και η ισχυρή τεχνική στήριξη προσδιορίζεται στα 48.000 δολάρια… με τρέχουσα πλησίον τα 52.000 δολάρια.
Φαίνεται ότι τα 48.000 δολάρια είναι τα παλαιά 35.000 δολάρια για το Bitcoin ως σημείο στήριξης.
Για ορισμένους η υπέρβαση των 50.000 δολαρίων ίσως να σημαίνει ότι δεν υπάρχει διάθεση για μεγάλη διόρθωση
Ο Michael Saylor, Διευθύνων Σύμβουλος της MicroStrategy, ισχυρίστηκε ότι το Bitcoin δεν θα ξαναδεί άλλη πτώση τιμών 80% όπως το 2018.
Όπως όταν το Bitcoin έφτασε τα 40.000 δολάρια και επανήλθε στα 30.000 δολάρια, αυτό ήταν 25% διόρθωση, όχι 80%.
Η MicroStrategy σκοπεύει να αγοράσει άλλα 900 εκατομμύρια δολάρια σε Bitcoin.

Νέο ιστορικό υψηλό για το Ethereum

Το Ethereum σημειώνει νέα υψηλό όλων των εποχών κοντά στα 2.000 δολάρια.
Η σημερινή αγορά Ethereum δεν μοιάζει με το 2018.
Αφού μεγάλο μέρος του Φεβρουαρίου, διαπραγματευόταν πλαγιοανοδικά αφυπνίστηκε εσχάτως.
Σε μια νέα ενημέρωση της αγοράς, ο αναλυτής της Cointelegraph Markets, Michaël van de Poppe, προέβλεπε πιθανή έξοδο στα 2.200 δολάρια, εάν συντηρηθούν τα 2.000 δολάρια βραχυπρόθεσμα.
Τα κρίσιμα τεχνικά σημεία είναι τα 1.820 δολάρια τα οποία εάν διασπαστούν βίαια θα οδηγήσουν στα 1.400 δολάρια.
Τα κέρδη του Ethereum έχουν ξεπεράσει το Bitcoin το 2021, καθώς έφθασαν στο 164% σε ετήσια βάση έναντι περίπου 85% για το Bitcoin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης