Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Κεφάλαια 120 εκατ. δολ. συγκέντρωσε η πλατφόρμα υπηρεσιών κρυπτογράφησης Blockchain.com

Κεφάλαια 120 εκατ. δολ.  συγκέντρωσε η πλατφόρμα υπηρεσιών κρυπτογράφησης Blockchain.com

Η Blockchain.com που εδρεύει στο Λονδίνο δήλωσε ότι περίπου το 28% όλων των συναλλαγών σε bitcoin από το 2012 έχουν δρομολογηθεί μέσω της πλατφόρμας της – Στην εταιρεία επένδυσε και η μητρική της Google Alphabet

Σχετικά Άρθρα
Τη συγκέντρωση κεφαλαίων ύψους περίπου 120 εκατομμύρια δολάρια στον τελευταίο γύρο χρηματοδότησής του, ο οποίος περιελάμβανε επενδύσεις από τον βραχίονα venture capital της Alphabet., GV ανακοίνωσε ο πάροχος υπηρεσιών κρυπτογράφησης Blockchain.com την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.
Η εταιρεία δεν αποκάλυψε την αποτίμηση της μετοχής κατά την οποία συγκεντρώθηκαν τα εν λόγω κεφάλαια.
Η Blockchain.com που εδρεύει στο Λονδίνο δήλωσε ότι περίπου το 28% όλων των συναλλαγών σε bitcoin από το 2012 έχουν δρομολογηθεί μέσω της πλατφόρμας της, καθιστώντας την έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στην αγορά των κρυπτονομισμάτων.

Επενδύσεις

Το Bitcoin, το πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα στον κόσμο, είδε την τιμή του να ανεβαίνει για πρώτη φορά πάνω από 50.000 δολάρια την Τρίτη (16/2), επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι έχει καταστεί πλέον mainstream επιλογή μεταξύ των επενδυτών και των εταιρειών.
Η τελευταία άνοδος της τιμής ωθήθηκε από την ανακοίνωσης της Tesla ότι θα προχωρήσει στην αγορά bitcoin αξίας 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων και θα αποδεχθεί το κρυπτονομίσμα ως τρόπο πληρωμής.
Άλλοι επενδυτές στο Blockchain.com περιελάμβαναν τον διαχειριστή hedge fund Kyle Bass, τον βιομηχανικό όμιλο Access Industries και τις εταιρείες επενδύσεων Moore Strategic Ventures, Rovida Advisers και Lightspeed Venture Partners, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης