Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Κρυπτονομίσματα, Bitcoin και άλλα… τι θα συμβεί στην συνέχεια;

Κρυπτονομίσματα, Bitcoin και άλλα… τι θα συμβεί στην συνέχεια;
H ανάκαμψη οικονομιών και αγορών θα είναι σχήματος Κ
Σχετικά Άρθρα

Μετά το νέο ράλι που σημείωσε το Bitcoin φθάνοντας στα 41.000 δολάρια, υποχωρεί στα 38.000 δολάρια
Να σημειωθεί ότι η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων ανέρχεται στο 1,16 τρισεκ. δολάρια με το Bitcoin να έχει αποτίμηση 714 δισεκ. δολάρια.
Το Ethereum το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα βρίσκεται στα 1.556 δολάρια και η συνολική αποτίμηση 180 δισεκ. δολάρια.
Όμως, ενώ τα μεγάλα κρυπτονομίσματα υποφέρουν από το φαινόμενο «GameStop effect» φαίνεται τώρα να διαχέεται και σε μικρότερα κρυπτονομίσματα όπως το Dogecoin και το Ripple μέσω της κρυπτογράφησης r / Wallstreetbets, r / Satoshistreetbets.
Να σημειωθεί ότι έκανε ορισμένα σχόλια ο Elon Musk της Tesla για το Dogecoin και πυροδοτήθηκε.

H ανάκαμψη οικονομιών και αγορών θα είναι σχήματος Κ

Ο Jay Hao, Διευθύνων Σύμβουλος της κρυπτογράφησης OKEx, δήλωσε στο Cointelegraph ότι υπάρχει μια βαθύτερη αιτία που επιδρά σε αυτό το φαινόμενο:
«Υπάρχει μια μεγάλη αίσθηση αδικίας σχετικά με ορισμένες από τις αδιαφανείς πρακτικές της Wall Street και την αθέμιτη κατανομή του πλούτου.
Πιστεύω ότι όλο και περισσότερο η κοινωνία αρχίζει να ξυπνάει αυτό το γεγονός, ιδίως με την ανάκαμψη του σχήματος Κ που βλέπουμε στην οποία άτομα με υψηλή καθαρή αξία έχουν αυξήσει τον πλούτο τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Με περισσότερες πλατφόρμες που επιτρέπουν στους μικροεπενδυτές άμεση πρόσβαση σε επενδύσεις σε μετοχές, βλέπουμε έναν εκδημοκρατισμό του επενδυτικού χώρου και περισσότερη δύναμη στα χέρια των ανθρώπων.
Η εταιρία Bybit, δήλωσε στο Cointelegraph:
«Τα πρόσφατα επιτεύγματα των r / wallstreetbets έκαναν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους χρήστες του Reddit να συνειδητοποιήσουν πόσο ισχυρή δύναμη μπορεί να είναι μια αποκεντρωμένη διαδικτυακή κοινότητα όταν αποφασίσει να συντονιστεί.
Bitcoin_1.jpg

Ethereum_2.jpg

Dogecoin_3.jpg

Bitcon_4.png
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης