Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κρήτη: Μαθήτρια το κρούσμα βακτηριακής μηνιγγίτιδας - Κλειστό το ΕΠΑΛ Μοιρών για προληπτικούς λόγους

Κρήτη: Μαθήτρια το κρούσμα βακτηριακής μηνιγγίτιδας - Κλειστό το ΕΠΑΛ Μοιρών για προληπτικούς λόγους
Απολύμανση όλων των χώρων της σχολικής μονάδας
Σχετικά Άρθρα
Κλειστό για προληπτικούς λόγους παραμένει σήμερα, Δευτέρα 11 Μαΐου, το ΕΠΑΛ Μοιρών στην Κρήτη, καθώς εντοπίστηκε μαθήτρια με μηνιγγίτιδα.
Το κρούσμα αφορά μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, η οποία είχε παρακολουθήσει κανονικά τα μαθήματα την περασμένη Παρασκευή.
Η κατάσταση της υγείας της οποίας κρίνεται καλή, ενώ έχει λάβει την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.
Σε ανακοίνωσή του ο δήμος Φαιστού, αναφέρει πως «η απόφαση για το κλείσιμο του σχολείου ελήφθη για προληπτικούς λόγους, με στόχο την προστασία της υγείας και της ασφάλειας μαθητών και εκπαιδευτικών, ενώ παράλληλα προβλέπεται η άμεση απολύμανση όλων των χώρων της σχολικής μονάδας και η εφαρμογή των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων».
Ο δήμος βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές για να τηρηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για την ασφαλή επαναλειτουργία του σχολείου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης