(upd) Την αποχώρηση της από τον Σκάι, ανακοίνωσε η Σία Κοσιώνη, η οποία μέχρι πρότινος ήταν στο τιμόνι του δελτίου ειδήσεων.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι, η Σία Κοσιώνη επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που την ήθελαν σήμερα (8/5/2026) να παρουσιάζει το τελευταίο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης. «Θα πω το τελευταίο δελτίο σήμερα», είπε, για να προσθέσει χαριτολογώντας: «Ελπίζω όχι το τελευταίο της ζωής μου».
Λίγες στιγμές αργότερα ανήρτησε στο Instagram φωτογραφία από το ραδιοφωνικό στούντιο με τους δημοσιογράφους Νότη Παπαδόπουλο και Βασίλη Χιώτη.
«20 χρόνια είναι μια ζωή στην πρώτη γραμμή είναι πολλές οι δύσκολες στιγμές», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη, αποκαλύπτοντας πως μία από τις πιο έντονες στιγμές για εκείνη ήταν όταν κλήθηκε να παρουσιάσει τη δολοφονία της μικρής Άννυ: «Δυσκολευόμουν με ειδήσεις που έχουν θάνατο, με την είδηση της μικρής Άννυ ήθελα να κάνω εμετό», σημείωσε.
«Είμαι πάρα πολύ περήφανη για αυτό που φτιάξαμε και για τους συνεργάτες μου» πρόσθεσε ενώ χαριτολογώντας είπε στους Νότη Παπαδόπουλο και Βασίλη Χιώτη πως «ο γιατρός μου έχει απαγορεύσει τις συγκινήσεις. Δεν θα κλάψω, σε λίγο θα νομίζουν ότι θα μοιράσω κόλλυβα».
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ
Λίγο αργότερα, ο Σκάι εξέδωσε και τη σχετική ανακοίνωση, όπου αναφέρονται τα εξής:
«Ο Όμιλος ΣΚΑΪ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη, έπειτα από μια μακρά και ιδιαίτερα σημαντική διαδρομή 20 ετών.
Κατά τη διάρκεια αυτής της συμπόρευσης, η Σία Κοσιώνη συνέβαλε καθοριστικά στη διαμόρφωση της δημοσιογραφικής ταυτότητας του σταθμού, καλύπτοντας με επα γγελματισμό και υπευθυνότητα σημαντικά γεγονότα.
Η παρουσία της ως anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ TV συνδέθηκε με κομβικές στιγμές της εσωτερικής και διεθνούς επικαιρότητας, αφήνοντας ισχυρό αποτύπωμα στο δημοσιογραφικό έργο του καναλιού. Η συμβολή της στην υψηλή αξιοπιστία του σταθμού και την εμπιστοσύνη του κοινού υπήρξε καίρια.
Ξεχώρισε για την ακεραιότητα, το ήθος και το υψηλό επίπεδο της δημοσιογραφικής της κρίσης.
Ο Όμιλος ΣΚΑΪ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για την προσφορά της και της εύχεται κάθε επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά και προσωπικά της βήματα.
Ο Όμιλος συνεχίζει δυναμικά την πορεία του, επενδύοντας στην ποιότητα της ενημέρωσης και ενισχύοντας διαρκώς την παρουσία του στο σύγχρονο τηλεοπτικό και ψηφιακό περιβάλλον.
Ο Γιάννης Αλαφούζος ιδιοκτήτης και μέτοχος του Ομίλου, δήλωσε: "Στα 20 χρόνια παρουσίας της στο κανάλι του ΣΚΑΪ, η Σία Κοσιώνη αποτέλεσε ένα από τα πρόσωπα που συνδέθηκαν σταθερά με την ενημερωτική πορεία του σταθμού και με σημαντικές στιγμές της επικαιρότητας. Στη διάρκεια αυτών των χρόνων, κλήθηκε να διαχειριστεί ιδιαίτερα απαιτητικές ειδησεογραφικές συνθήκες, τις οποίες αντιμετώπισε πάντα με ψυχραιμία και αίσθηση ευθύνης. Την ευχαριστώ και της εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια σε ό,τι επιλέξει να κάνει από εδώ και πέρα"».
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών