Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τελικά, τα περιπολικά είναι… και ταξί και φορτηγά - Η ΕΛΑΣ μεταφέρει τραγουδιστές αλλά και… ψυγεία - Σάλος με τα βίντεο

Τελικά, τα περιπολικά είναι… και ταξί και φορτηγά - Η ΕΛΑΣ μεταφέρει τραγουδιστές αλλά και… ψυγεία - Σάλος με τα βίντεο

Σάλος έχει προκληθεί από τα βίντεο με τα περιπολικά της ΕΛΑΣ, όπου το ένα μεταφέρει τραγουδίστρια στον προορισμό της και το άλλο μεταφέρει ένα ψυγείο

«Το περιπολικό δεν είναι ταξί» είχε πει η ΕΛΑΣ στην Κυριακή Γρίβα λίγα λεπτά πριν ο σύντροφός της τη μαχαιρώσει θανάσιμα λίγα βήματα έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.
Διαφορετική μεταχείριση είχε όμως από την ΕΛΑΣ, η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και μάλιστα για ένα ανούσιο λόγο, καθώς δεν απειλούταν η ζωή της. Αντιθέτως το αυτοκίνητο που τη μετέφερε στον προορισμό της… έμεινε από λάστιχο.
Σε ένα άλλο περιστατικό όμως το περιπολικό της ΕΛΑΣ μετατράπηκε σε… φορτηγό μεταφορικής εταιρείας για να μεταφέρει ένα… ψυγείο.
Πρόκειται για περιστατικά που προκαλούν σάλο και ποικίλα ερωτήματα, πόσο μάλλον όταν μια γυναίκα έχασε τη ζωή της επειδή… τα περιπολικά δεν είναι ταξί και γι' αυτό δεν μπορούσαν να τη μεταφέρουν σπίτι της παρά το γεγονός ότι ο δολοφόνος την παρακολουθούσε.

Η… βόλτα της τραγουδίστριας με το περιπολικό

Το βίντεο με τη Δέσποινα Βανδή προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 21 Οκτωβρίου σε πρωινή εκπομπή του Ant1. Ειδικότερα, περιπολικό της ΕΛΑΣ φαίνεται να μεταφέρει τη Δέσποινα Βανδή, έπειτα από πρόβλημα στο ΙΧ όχημα που τη μετέφερε το πρωί της 8ης Αυγούστου 2025, κατά τη διάρκεια μετάβασής της στη Χαλκιδική για προγραμματισμένη συναυλία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το όχημα της τραγουδίστριας έπαθε λάστιχο, με αποτέλεσμα να κληθεί αστυνομικό όχημα στο σημείο, το οποίο τελικά τη μετέφερε στο ξενοδοχείο της.

Το περιπολικό… φορτηγό

Εν τω μεταξύ, το γύρο του διαδικτύου έκανε κι ένα βίντεο, όπου ένα περιπολικό φαίνεται να μεταφέρει ψυγείο στο πορτ μπαγκάζ. Το περιπολικό ανήκει σε αστυνομικό τμήμα της Δυτικής Αττικής και έχει ήδη διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ). Ο οδηγός του περιπολικού υπηρετεί στο Γ' Τμήμα ΒΑ Αττικής, ενώ φαίνεται την ώρα της μεταφοράς του ψυγείου να ήταν εκτός υπηρεσίας και εκτός της περιοχής του καθώς βρισκόταν στο Καματερό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης