Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πετρόπουλος (αντιδήμαρχος Σαρωνικού): Βρέθηκε γκαζάκι στον Άγιο Νικόλαο - Δύο νέα μέτωπα μέσα στη νύχτα

Πετρόπουλος (αντιδήμαρχος Σαρωνικού): Βρέθηκε γκαζάκι στον Άγιο Νικόλαο - Δύο νέα μέτωπα μέσα στη νύχτα
Υπάρχουν και μαρτυρίες κατοίκων για ύποπτες κινήσεις ατόμου με μηχανάκι τα ξημερώματα
Εμπρησμό στον Άγιο Νικόλαο Αναβύσσου κατήγγειλε ο αντιδήμαρχος Σαρωνικού, Σταύρος Πετρόπουλος, ο οποίος και σημείωσε ότι μέσα στη νύχτα δημιουργήθηκαν δύο νέα μέτωπα.
Ο κ. Πετρόπουλος μιλώντας στο ΕΡΤΝews δήλωσε ότι δεν υπάρχουν απλά ενδείξεις, αλλά αποδείξεις για εμπρησμό, καθώς στον οικισμό του Αγίου Νικολάου που ξεκίνησε η πυρκαγιά βρέθηκε γκαζάκι υγραερίου και εναμένςται η εξέτασή του.
Κατά τον ίδιο, υπάρχουν και μαρτυρίες κατοίκων για ύποπτες κινήσεις ατόμου με μηχανάκι.
Όπως ανέφερε υπήρχε, ένα ύποπτο κόκκινο μηχανάκι με οδηγό ένα καραφλό άτομο, το οποίο κινήθηκε ύποπτα από τις 2-3 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 4:30.
Σε ό,τι αφορά την εικόνα στο πύρινο μέτωπο, δεδομένων των ισχυρών ανέμων, σκοπός είναι να περιουριστούν τα νέα μέτωπα όσο πιο γρήγορα γίνεται, ενώ το ζήτημα είναι η φωτιά να μην περάσει στον εθνικό δρυμό Σουνίου και προκληθεί μεγάλη οικολογική καταστροφή.
Πρόσθεσε πάντως ότι υπάρχουν πολλά καμένα σπίτια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης