Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Απάντηση της συζύγου του γνωστού δικηγόρου για τα περί βίας: Και στην αθλιότητα ακόμη υπάρχουν όρια

Απάντηση της συζύγου του γνωστού δικηγόρου για τα περί βίας: Και στην αθλιότητα ακόμη υπάρχουν όρια
Ο Συνήγορος της Δικηγόρου, συζύγου του φερόμενου ως καταγγελλόμενου Δικηγόρου για βία σε βάρος συναδέλφου του, αναφερόμενης ως «43χρονης ασκουμένης δικηγόρου», Γιάννης Απατσίδης, προέβη για λογαριασμό της και κατόπιν εντολής της
Στην αντεπίθεση πέρασε η σύζυγος του δικηγόρου, ο οποίος καταγγέλθηκε για βία κατά μιας άλλης γυναίκας δικηγόρου.
Μετά από τις καταγγελίες οι οποίες προήλθαν από 43χρονη ασκούμενη δικηγόρο για ξυλοδαρμό και εξύβριση, η σύζυγος του γνωστού δικηγόρου σε μια εκτενή ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «διαδικτυακό bullying από γυναίκα συνάδελφό», αλλά και για «αρπακτικά». Απαντάει επίσης στα περί ερωτικής σχέσης του συζύγου της με την εν λόγω γυναίκα και τέλος επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματος της.
Υπενθυμίζεται ότι το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται πριν από 1,5 μήνα όταν μια δικηγόρος κατήγγειλε τον σύντροφο και συνάδελφό της, ο οποίος είναι πολύ γνωστός στο πανελλήνιο, για βία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr η μήνυση κατατέθηκε τον περασμένο Απρίλιο στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Στη γυναίκα προτάθηκε το panic button, ωστόσο εκείνη φέρεται να το αρνήθηκε. Η υπόθεση έχει φτάσει στον εισαγγελέα και ενεργείται προκαταρκτική εξέταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της συζύγου του γνωστού δικηγόρου:

Ο Συνήγορος της Δικηγόρου, συζύγου του φερόμενου ως καταγγελλόμενου Δικηγόρου για βία σε βάρος συναδέλφου του, αναφερόμενης ως «43χρονης ασκουμένης δικηγόρου», Γιάννης Απατσίδης, προέβη για λογαριασμό της και κατόπιν εντολής της στην δημοσίευση του ακόλουθου Δελτίου Τύπου :

Και στην Αθλιότητα ακόμη υπάρχουν Όρια Αξιοπρέπειας!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχω δεχθεί επανειλημμένως διαδικτυακό bullying από γυναίκα συνάδελφό μου, που εσχάτως αναφέρεται ως «ασκούμενη δικηγόρος 43χρονη», η οποία έχει παρουσιαστεί δημοσίως, άλλοτε ως δήθεν συνεργάτης του γραφείου μου, και ιδιωτικώς, ως φερόμενη εφήμερη ερωτική σύντροφος του συζύγου μου, άνευ της δικής μου γνώσεως, για οποιαδήποτε από τις επικαλούμενες δύο -2- εκδοχές της.
Επικαλούμενη περιστατικό εκατέρωθεν αντεγκλήσεων με τον σύζυγό μου, η κρισιολόγηση του οποίου εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη με αντίθετες εγκλήσεις, και με το οποίο ουδεμία απολύτως σχέση είχα, η εν λόγω καταγγέλλουσα, την ύπαρξη της οποίας, είτε ως δήθεν συνεργάτιδος, είτε ως φερόμενης εφήμερης «συντρόφου», ούτε καν γνώριζα, μεθοδευμένα, οργανωμένα και συντονισμένα, αντί να στοχοπροσηλωθεί στο επικαλούμενο απ’ αυτήν «περιστατικό βίας», εάν είναι αληθές όπως παρουσιάζεται αποκλειστικά από την ίδια, λυσσαλέα επεδίωξε να προσβάλει την δική μου προσωπικότητα, τυποποιώντας με τις πράξεις της την παρ. 1 του άρθρου 333 του Ποινικού Κώδικα, όπου προβλέπεται «Με την ποινή του προηγούμενου εδαφίου τιμωρείται και όποιος, χωρίς απειλή βίας ή άλλης παράνομης πράξης, προκαλεί σε άλλον τρόμο ή ανησυχία με την επίμονη καταδίωξη ή παρακολούθησή του, όπως ιδίως με την επιδίωξη διαρκούς επαφής με τη χρήση τηλεπικοινωνιακού ή ηλεκτρονικού μέσου ή με επανειλημμένες επισκέψεις στο οικογενειακό, κοινωνικό ή εργασιακό περιβάλλον αυτού, παρά την εκφρασμένη αντίθετη βούλησή του.», αλλά και την κατ’ εξακολούθηση συκοφαντική δυσφήμηση, σε βάρος μου.
Η εν λόγω εμμονική της συμπεριφορά, η οποία πλέον θα αποτελέσει αντικείμενο ελέγχου από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, αλλά και από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, ίσως καταδεικνύει και τα ιδιοτελή κίνητρά της, καθόσον μία Κακοποιημένη Γυναίκα δεν αντιδρά, κακοποιώντας η ίδια συνάδελφό της.
Ως Μητέρα, Γυναίκα, Δικηγόρος, και Ενεργή Πολίτης, δεν ανέχομαι οιασδήποτε μορφής βία, ακόμη και λεκτική, ανεξαρτήτως φύλου, και γι’ αυτό αποκλειστικά αρμόδια να αποφανθεί είναι η Δικαιοσύνη, και ουχί η περιρρέουσα Ψυχολογία της Μάζας.
Σημειώνω, τονίζω και υπογραμμίζω ότι δεν θα ανεχθώ και οποιαδήποτε προσπάθεια αντιστροφής των ρόλων, και επιδίωξης ηθικής μου εκβίασης, καθώς σε περίπτωση που επικρατήσει ο Θύτης έναντι των Θυμάτων, και δη των απολύτως αμέτοχων, όπως είμαι εγώ, τότε η Κοινωνία μας, όχι μόνον θα καταντήσει «Ζούγκλα», αλλά θα επιτρέψει στα κάθε είδους «αρπακτικά», όταν δεν καταφέρνουν να ζήσουν τις ζωές των άλλων, να εκδικούνται με συκοφαντικές αναφορές και διαρροές, μήπως κι έτσι αποκτήσουν βαρυσήμαντη υπόσταση.
Σε οιονδήποτε συνηγορήσει στην προσβολή της προσωπικότητάς μου, και στην άλωση της οικογενειακής μου ζωής, διά της παράνομης επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού μας χαρακτήρα, θα υποβληθούν όλα τα δέοντα ένδικα μέσα.-
Για λογαριασμό της εντολέως μου, Δικηγόρου
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Γιάννης Απατσίδης

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης