Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αποκάλυψη για το κύκλωμα με τα 210 κιλά κοκαΐνης στον Πειραιά: Η Δίωξη είχε «φυτέψει» μυστικό πράκτορα στο καρτέλ

Αποκάλυψη για το κύκλωμα με τα 210 κιλά κοκαΐνης στον Πειραιά: Η Δίωξη είχε «φυτέψει» μυστικό πράκτορα στο καρτέλ
Ένας αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών είχε διεισδύσει στο καρτέλ, προκειμένου να δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες στην αστυνομία
Στον τρόπο με τον οποίο οι αρχές κατάφεραν να εξαρθρώσουν το κύκλωμα που βρίσκεται πίσω από το κοντέινερ με τα 210 κιλά κοκαΐνης στο λιμάνι του Πειραιά, αναφέρθηκε η εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου.
Όπως αποκάλυψε μιλώντας στο Action 24, ένας αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών είχε διεισδύσει στο καρτέλ, προκειμένου να δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες στην αστυνομία.
"Κατάφεραν οι αστυνομικοί να εξάγουν την ποσόστητα αυτή και στη συνέχεια να συλλάβουν τους δράστες", αποκάλυψε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Αναφέρθηκε επίσης στο δεύτερο φορτίο με 100 κιλά κοκαΐνης που έφτασε χθες βράδυ στον Πειραιά λέγοντας πως η αστυνομία ακόμα δε γνωρίζει ποιοι θα το παραλάμβαναν, χαρακτηρίζοντάς το "ορφανό".
Όπως είπε οι αστυνομικοί μπορεί να μη γνώριζαν το μέγεθος της ποσότητας που βρέθηκε μέσα στο κοντέινερ – ψυγείο με τις γαρίδες, ωστόσο γνώριζαν ότι μέσα υπήρχαν ναρκωτικά τα οποία θα παραλάμβαναν οι 4 που συνελήφθησαν.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης