Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Από το λαγούμι... στη Βουλή; Κατεβαίνει στην πολιτική ο παλαιοχριστιανός της Κορίνθου: «Χρειάζεται αλλαγή ο τόπος»

Από το λαγούμι... στη Βουλή; Κατεβαίνει στην πολιτική ο παλαιοχριστιανός της Κορίνθου: «Χρειάζεται αλλαγή ο τόπος»
Όπως είπε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, μιλώντας στον Ant1, θα ήθελε το κόμμα να συμμετάσχει και στις ευρωεκλογές, «αλλά δεν προλαβαίνει»
Τη δημιουργία ενός νέου κόμματος που θα κατέβει στις εθνικές εκλογές ανακοίνωσε ο παλαιοχριστιανός της Κορίνθου, ο οποίος απασχόλησε την ελληνική κοινή γνώμη όταν διαπιστώθηκε πως διαμένει την οικογένειά του απομονωμένος σε ένα λαγούμι στην ορεινή Κορινθία.
Όπως είπε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, μιλώντας στον Ant1, θα ήθελε το κόμμα να συμμετάσχει και στις ευρωεκλογές, «αλλά δεν προλαβαίνει». «Αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται το καταστατικό όμως δεν βιαζόμαστε, αφού δεν προλαβαίνουμε τις ευρωεκλογές», δήλωσε και πρόσθεσε: «Πάμε με αργά και σταθερά βήματα». «Κάναμε έλεγχο στον Άρειο Πάγο» και «δεν υπάρχει πρόβλημα με το όνομα», υποστήριξε.
Απέφυγε ωστόσο να απαντήσει πως θα λέγεται το κόμμα με το οποίο φιλοδοξεί να κατέβει στις εθνικές εκλογές, ενώ είπε ότι «στην σπηλιά που ζω όλο και κάτι μαθαίνω από ότι γίνεται στον κόσμο. Σίγουρα χρειάζεται αλλαγή ο τόπος στο πολιτικό σκηνικό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης