Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έξι μαθητές τραυματίστηκαν σε πλοίο σε σχολική εκδρομή: Έπεσαν από τις κυλιόμενες σκάλες - Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Έξι μαθητές τραυματίστηκαν σε πλοίο σε σχολική εκδρομή: Έπεσαν από τις κυλιόμενες σκάλες - Η ανακοίνωση του Λιμενικού
Το περιστατικό σημειώθηκε εντός του πλοίου "Διονύσιος Σολωμός" όταν τα έξι παιδιά έπεσαν από τις κυλιόμενες σκάλες κατά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Ίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφριά
Έξι μαθητές τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ημερήσιας εκδρομής από τη Σαντορίνη στην Ίο. Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα (14/5) εντός του πλοίου "Διονύσιος Σολωμός" όταν τα έξι παιδιά έπεσαν από τις κυλιόμενες σκάλες κατά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Ίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφριά.
Ανάμεσά τους μία 14χρονη, η οποία χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας του νησιού για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Οι μαθητές, μετά το πέρας της εκδρομής τους στην Ίο, επιβιβάστηκαν σε άλλο πλοίο με προορισμό την Θήρα.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ίου.

H ανακοίνωση του Λιμενικού:

"Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ίου, από εκπαιδευτικούς Γυμνασίου σχολείου της Θήρας που πραγματοποιούσε ημερήσια εκδρομή από την Θήρα στην Ίο, για περιστατικό ελαφρών τραυματισμών έξι μαθητών επιβαινόντων εντός του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου "ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ" Ν.Π. 10638. Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Θήρα.
Συγκεκριμένα, οι τραυματισμοί των έξι μαθητών προκλήθηκαν από πτώση στις κυλιόμενες σκάλες κατά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Ίου, ενώ μία 14χρονη εξ’ αυτών μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ίου για την παροχή των πρώτων βοηθειών, απ’ όπου και εξήλθε αυθημερόν. Οι μαθητές, μετά το πέρας της εκδρομής τους στην Ίο, επιβιβάστηκαν σε έτερο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Θήρα. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ίου."

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης