Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δράμα δίχως τέλος: Η μητέρα της Κυριακής Γρίβα θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της – Εισάγεται σε κλινική

Δράμα δίχως τέλος: Η μητέρα της Κυριακής Γρίβα θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της – Εισάγεται σε κλινική
«Μετά το μνημόσυνο της κόρης μου την Κυριακή θα δώσω τέλος στη ζωή του και ψάχνω τρόπο να το κάνω αναίμακτα» δηλώνει η χαροκαμένη μητέρα
Αδιανόητα είναι τα όσα μεταφέρει η Ελένη Τζούλη, συνήγορος της οικογένειας Γρίβα, σε εκπομπή της ιδιωτικής τηλεόρασης σχετικά με την ψυχική κατάσταση της μητέρας Γρίβα.
Υπενθυμίζεται πως η Κυριακή Γρίβα έχασε τη ζωή της από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την μαχαίρωσε λίγα μέτρα μπροστά από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.
Η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας δεν θέλει πλέον να ζει και θέλει να αυτοκτονήσει.
Μάλιστα, σήμερα 13/5 θα εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική.
Όπως δήλωσε η συνήγορος της οικογένειας: «40 ημέρες μετά τον άδικο χαμό της άτυχης Κυριακής δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Καμία πρόοδος. Η κατάσταση της μητέρας της επιδεινώθηκε. Η ίδια με κάλεσε την Παρασκευή το μεσημέρι και αφού βεβαιώθηκε ότι δεν μας άκουγε κανείς, μου εκμυστηρεύτηκε με ανατριχιαστική ηρεμία ότι μετά το μνημόσυνο της κόρης μου την Κυριακή θα δώσω τέλος στη ζωή του και ψάχνω τρόπο να το κάνω αναίμακτα, δεν θέλω αίμα».
Η κ. Τζούλη ενημέρωσε τον ψυχίατρο που παρακολουθεί την μητέρα και όταν μίλησε μαζί της η ίδια δήλωσε ρητά και στον ψυχίατρο: «Γιατί μου το κάνετε αυτό; Αφήστε με να πεθάνω. Θέλω να βάλω τέλος στη ζωή μου. Θέλω να πάω να βρω το παιδί μου. Δεν έχω κανένα λόγο να βρίσκομαι πια εδώ». Όλα αυτά η μητέρα της Ελένη Γρίβα τα δήλωσε συνειδητά και ήταν ανατριχιαστικά ήρεμη. Ο ψυχίατρος στη γνωμάτευσή του διέγνωσε αυτοκτονικό ιδεασμό και θεωρεί βέβαιο πως η γυναίκα θα προβεί σε αυτοκτονία.
Η μητέρα δέχτηκε να εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική αφού της το ζήτησε η συνήγορος αλλά όπως τόνισε: «δεν υπόσχομαι όμως τίποτα σχετικά με το τι θα κάνω μετά, αν δεν καταφέρω να ορθοποδήσω, όπως φοβάμαι. Το μόνο που θα καταφέρουν εκεί είναι να απαλύνουν λίγο τον πόνο μου».
Ως προς την υπόθεση η κ. Τζούλη δήλωσε στον ΑΝΤ1 πως η οικογένεια θα επιδιώξει τον καταλογισμό υπαιτιοτήτων σε όλα τα αρμόδια πρόσωπα (όχι μόνο στους 5 αστυνομικούς που έχουν εμπλοκή) αλλά και τη σοβαρότερη δυνατή τιμωρία για τον 39χρονο γυναικοκτόνο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης