Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τέλος στα σενάρια αλλαγής της έδρας του τελικού του Conference League, για το Ολυμπιακός - Φιορεντίνα

Τέλος στα σενάρια αλλαγής της έδρας του τελικού του Conference League, για το Ολυμπιακός - Φιορεντίνα
Ο Παύλος Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι έχει δώσει και η αστυνομία εγγυήσεις για τη διεξαγωγή του τελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα στην Opap Arena
Κανένα θέμα αλλαγής έδρας του τελικού του Conference League δεν υπάρχει, όπως διαβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Ο Παύλος Μαρινάκης ξεκαθάρισε μάλιστα στη διάρκεια του briefing των δημοσιογράφων ότι έχει δώσει και η αστυνομία εγγυήσεις για τη διεξαγωγή του τελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα στην Opap Arena κι ως εκ τούτου δεν τίθεται το οποιοδήποτε ζήτημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όχι, δεν ξέρω και γιατί γράφτηκε κάτι τέτοιο. Εδώ και περισσότερο από τρεις μήνες, αν δεν κάνω λάθος, εδώ και πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, είχαμε την τιμή να ακούμε την είδηση ότι η χώρα μας θα υποδεχθεί έναν ευρωπαϊκό τελικό, τον τελικό του Conference League.
Πριν από μια βδομάδα είχαμε τη μεγάλη χαρά να μαθαίνουμε ότι μία από τις δύο ομάδες σε αυτόν τον τελικό, θα είναι ελληνική, θα είναι ο Ολυμπιακός. Κάτι το οποίο είναι μια ιστορική επιτυχία, συνολικά για τον ελληνικό αθλητισμό.
Θα ήταν αδιανόητο να διώξουμε από τη χώρα μας αυτή τη διοργάνωση και μάλιστα, η στάση της πολιτείας τους τελευταίους μήνες ειδικά, με την εφαρμογή του νόμου σε όλα τα επίπεδα, δείχνει ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώτιο γι αυτούς που θέλουν να χαλάνε αυτές τις γιορτές. Γιατί σε λίγες ημέρες θα ζήσουμε μια γιορτή του ποδοσφαίρου στη χώρα μας και μακάρι μια ακόμα μεγαλύτερη γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η αστυνομία, αντιθέτως με όσα γράφτηκαν, έχει δώσει όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις για να προχωρήσουν όλα τα διαδικαστικά της διοργάνωσης.
Τόσο από το Υπουργείο Αθλητισμού όσο και από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τους αρμόδιους υπουργούς τους κ.κ Βρούτση και Χρυσοχοΐδη, υπάρχει η ενημέρωση ότι προχωράμε κανονικά.
Άρα, θέλω να καταστεί σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα αλλαγής της έδρας του τελικού του Conference League».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης