Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο Μπέος «ξαναχτυπά» για την Κωνσταντοπούλου: Όταν γελάει είναι γυναικάρα, Παναγία μου στον ύπνο μας την βλέπουμε

Ο Μπέος «ξαναχτυπά» για την Κωνσταντοπούλου: Όταν γελάει είναι γυναικάρα, Παναγία μου στον ύπνο μας την βλέπουμε
Σε ερώτηση αν έχουν γνωριστεί ή τσακωθεί ξανά στο παρελθόν σημείωσε: Δεν την ξέρω... Είμαστε αντίδικοι.
Για δεύτερη σερί ημέρα, ο Αχιλλέας Μπέος κάνει δηλώσεις- με εμφανή δόση ειρωνείας- για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μετά την ανάρτηση, με την οποία προσπαθούσε να "μεταφράσει" το "γεια σου κούκλε, τι κάνεις;" που του απηύθυνε η πρόεδρος της "Πλεύση Ελευθερίας", λέγοντας πως είναι είτε "πείραγμα" είτε "σεξουαλική παρενόχληση", ο δήμαρχος Βόλου επανήλθε.
Βήμα του έδωσε ο Alpha, με τον Αχιλλέα Μπέο να εξηγεί πως η ανάρτησή του "εμπεριέχει ένα κομμάτι σοβαρότητας αλλά και χιούμορ" ενώ πρόσθεσε "δεν θέλω να συνεχίσω, έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες και όχι να μου την πέφτουν".
Στη συνέχεια με διάθεση χιούμορ τόνισε στους παρουσιαστές της εκπομπής: "Οταν γελάει είναι γυναικάρα, Παναγία μου στον ύπνο μας την βλέπουμε".
Σε ερώτηση αν έχουν γνωριστεί ή τσακωθεί ξανά στο παρελθόν σημείωσε: "Δεν την ξέρω... Είμαστε αντίδικοι. Αν και δεν είμαι ούτε μάρτυρας, ούτε κατηγορούμενος σε αυτή την υπόθεση. Αλλιώς θα είχαμε γυρίσει έργο στο Hollywood" και συμπλήρωσε: "Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναφερθεί στο όνομα μου. Έχει κόλλημα μαζί μου".
Τέλος, όταν σχολιάστηκε ότι η κα. Κωνσταντοπούλου είναι δεσμευμένη υπογράμμισε: "Καλά κάνει και είναι ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Δεν είναι όλοι μονογαμικοί".

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης