Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τηλεπαρουσιαστή για εκβιασμό

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τηλεπαρουσιαστή για εκβιασμό
Είχαν προηγηθεί οι καταγγελίες 44χρονου τραγουδιστή
Ο 58χρονος απαιτούσε χρήματα για λογαριασμό 39χρονου πρώην μάνατζερ μοντέλων που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τη Δικαιοσύνη.
Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος τους και ενός ακόμη αγνώστου προσώπου και κατηγορούνται για απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατά συρροή.
Ο πρώτος κατηγορούμενος που συνελήφθη, το Σάββατο (20.04.24) στο πλαίσιο του αυτοφώρου παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικειο Θεσσαλονίκης, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται από την αστυνομία.
Είχαν προηγηθεί οι καταγγελίες 44χρονου τραγουδιστή, ο οποίος ανέφερε στην αστυνομία ότι ο δεύτερος κατηγορούμενος τον εκβίαζε.
Συγκεκριμένα είπε ότι του ζήτησε περίπου 15.000 ευρώ για να αποσύρει σχετικά δημοσιεύματα, όπου αναγραφόταν πως ο τραγουδιστής είναι παιδεραστής και ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 13χρονο, επί τρεις μήνες.
Στις 20 Απριλίου στην ίδια Αστυνομική Υπηρεσία μετέβη και 46χρονος άνδρας, ο οποίος κατήγγειλε ότι ο δεύτερος κατηγορούμενος του ζητούσε εκβιαστικά να του καταβάλει 200.000 ευρώ για να αποσύρει ανάλογα δημοσιεύματα περί σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου.
Ο πρώτος κατηγορούμενος φέρεται πως τηλεφώνησε στον 36χρονο για να του ζητήσει μέρος των χρημάτων μετά από συνεννόηση με τον δεύτερο κατηγορούμενο.
Κατά τη συνάντηση τους σε ξενοδοχείο της περιοχής αεροδρομίου συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης