Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο ιατροδικαστής εντόπισε από τι πέθανε το 12μηνο μωρό στην Κω, γιατί είχε μώλωπες - Συνελήφθησαν οι γονείς του

Ο ιατροδικαστής εντόπισε από τι πέθανε το 12μηνο μωρό στην Κω, γιατί είχε μώλωπες - Συνελήφθησαν οι γονείς του
Αστυνομικοί που βρέθηκαν στα επείγοντα του νοσοκομείου προσήγαγαν τους δύο γονείς καθώς στη σορό του νεκρού μωρού τους, εντοπίστηκαν μώλωπες και εκδορές
(upd)Λύση στο θρίλερ του θανάτου του ενός έτους μωρού που μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο της Κω, από τους γονείς του το βράδυ του Σαββάτου 20/4, δίνει η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στη Ρόδο και αποκάλυψε ότι το άτυχο κοριτσάκι πνίγηκε από φαγητό.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός πιθανότατα από τηγανιτές πατάτες που κατανάλωσε, ενώ δεν προκύπτει σεξουαλική κακοποίηση.
Αρχικά οι γιατροί που εξέτασαν χθες το βράδυ το βρέφος στο νοσοκομείο της Κω. όπου το μετέφεραν οι συγγενείς του, εντόπισαν μώλωπες, εκδορές και ύποπτα σημάδια στο κορμάκι του, γεγονός που τους κινητοποίησε και ειδοποίησαν τις Αρχές.
Αναφορικά με τους μώλωπες στο κορμάκι του παιδιού ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι προέρχονταν από χτυπήματα που δέχθηκε από τον αδερφό της, ηλικίας δύο ετών, ή από κάποια ατυχήματα.

Οι γονείς ηλικίας 20 και 21 ενός ετών -που φέρονται να είναι Ρομά- συνελήφθησαν και κρατούνται για θανατηφόρα έκθεση και την Δευτέρα (22/4) θα περάσουν το «κατώφλι» του εισαγγελέα, την ώρα που εξετάζεται από τον ιατροδικαστή και το δεύτερο παιδί της οικογένειας.
Υπενθυμίζεται ότι, το βρέφος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του το βράδυ του Σαββάτου (20/4) από τους γονείς του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Κω με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Οι γιατροί έκαναν ό,τι χρειαζόταν ωστόσο το κοριτσάκι δεν επανήλθε στην ζωή.
Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς στο αναπνευστικό του σύστημα υπήρχαν τροφές με αποτέλεσμα τη μη ροή οξυγόνου.
Η αστυνομία έχει πάρει καταθέσεις από 10 άτομα ενώ ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης