Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πρίγκιπας Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Διαζύγιο μετά από 14 χρόνια γάμου

Πρίγκιπας Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Διαζύγιο μετά από 14 χρόνια γάμου
«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους»
Διαζύγιο μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας πήραν ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ, όπως έκανε γνωστό, μέσω λιτής ανακοίνωσης, η πρώην βασιλική Οικογένεια.
«Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, ενώ ξεκαθαρίζεται πως ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ «θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους.
Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.
Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους.
Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.
Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας.
Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης