Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Έμεινε» στις στροφές του Δομοκού η κλούβα που μετέφερε τον Αλκέτ Ριζάι

«Έμεινε» στις στροφές του Δομοκού η κλούβα που μετέφερε τον Αλκέτ Ριζάι
Η κλούβα που μετέφερε τον καταδικασμένο Αλβανό κακοποιό, για ανθρωποκτονίες αλλά και για την κινηματογραφική απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο, έμεινε στις ανηφόρες του Δομοκού

Στο νοσοκομείο της Λαμίας επρόκειτο να μεταφερθεί ο βαρυποινίτης κρατούμενος Αλκέτ Ριζάι το πρωί της Πέμπτης 11 Απριλίου, ωστόσο η προγραμματισμένη μεταγωγή διεκόπη από ένα απρόοπτο συμβάν.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, η κλούβα που μετέφερε τον καταδικασμένο Αλβανό κακοποιό, για ανθρωποκτονίες αλλά και για την κινηματογραφική απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο, έμεινε στις ανηφόρες του Δομοκού και στο σημείο χρειάστηκε να μεταβεί άλλη κλούβα για να παραλάβει τον ίδιο και τη φύλαξή του, ενώ στο κέντρο της αστυνομίας είχε σημάνει συναγερμός για την επιτήρηση του χώρου.
Πριν τρεις περίπου εβδομάδες η Διοίκηση του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης Άμφισσας, είχε δημοσιοποιήσει τη συνάντησή της με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, στον οποίο μεταξύ άλλων είχαν δείξει και φωτογραφίες από «την προσβλητική πλέον για όλους κατάσταση των υπηρεσιακών οχημάτων της Εξωτερικής Φρουράς», όπως αναφερόταν χαρακτηριστικά!
Έτσι και στη Φθιώτιδα όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια κλούβα μένει στο δρόμο ως φυσικό επακόλουθο της γήρανσης του στόλου των οχημάτων, ωστόσο μέχρι τώρα δεν είχε τύχει να είναι σε μεταφορά προσώπου «υψηλού κινδύνου».
Επισημαίνεται ότι ο εξοπλισμός των σωφρονιστικών υπαλλήλων και καταστημάτων δεν αποτελεί αρμοδιότητα των Περιφερειών, αλλά του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης