Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θρίλερ στην Ηλιούπολη με τον θάνατο μητέρας και γιου - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Θρίλερ στην Ηλιούπολη με τον θάνατο μητέρας και γιου - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές είναι αυτό της εγκληματικής ενέργειας
Σοκαρισμένη είναι η γειτονιά της Ηλιούπολης μετά την είδηση ότι δύο άνθρωποι, μάνα και γιος, βρέθηκαν νεκροί από πυροβολισμούς μέσα στο διαμέρισμά τους.
Το φρικτό φονικό αποκαλύφθηκε το βράδυ της Τετάρτης (10/4/2024) όταν μια γειτόνισσα ειδοποίησε την αστυνομία για άσχημη μυρωδιά που έρχεται από το διαμέρισμα. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα της οδού Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη και με τη βοήθεια κλειδαρά μπήκαν μέσα και βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο σκηνικό. Η 60χρονη βρέθηκε νεκρή σε μία καρέκλα και ο 36χρονος γιος της νεκρός στο υπνοδωμάτιο. Σε ένα άλλο δωμάτιο βρέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα που οι Αρχές εξετάζουν εάν πρόκειται για το όπλο με το οποίο βρήκαν το θάνατο μητέρα και γιος.
Το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές είναι αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Άλλωστε, η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν παραβιασμένη και το σπίτι ανάστατο. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, όπως και αυτό που θέλει την άτυχη γυναίκα και τον γιο της να έπεσαν θύματα εγκληματικής ενέργειας από διαρρήκτη.
Ο πατέρας της οικογένειας είχε βάλει τέλος στη ζωή του πριν από μερικά χρόνια, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μητέρα και γιος είχαν συχνά έντονους καβγάδες. Απαντήσεις αναμένεται ίσως να δώσει η εξέταση της καραμπίνας που βρέθηκε εντός του διαμερίσματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης