Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στάθα Αλεξανδροπούλου: «Ο πόνος γίνεται μόνιμος» - Τρία χρόνια από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Στάθα Αλεξανδροπούλου: «Ο πόνος γίνεται μόνιμος» - Τρία χρόνια από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ
«Η έλλειψη ενός ανθρώπου, και ιδιαίτερα σαν τον Γιώργο, δεν αναπληρώνεται», τόνισε σήμερα (09.04.2024) η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου
Η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ σύζυγος του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος δολοφονήθηκε σαν σήμερα πριν τρία χρόνια, το μεσημέρι της 9ης Απριλίου του 2021 έξω από το σπίτι τους στον Άλιμο, συγκλόνίζει μιλώντας για την τραγική αυτή απώλεια.
«Ο πόνος γίνεται μόνιμος μετά από ένα τέτοιο περιστατικό. Πολλές φορές νομίζω ότι δεν είμαι ποτέ χαρούμενη. Η έλλειψη ενός ανθρώπου, και ιδιαίτερα σαν τον Γιώργο, δεν αναπληρώνεται», τόνισε σήμερα (09.04.2024) η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
«Εγώ από την πρώτη στιγμή, δεν με αγγίζει το θέμα το ποιος το έκανε… Το γιατί το έκανε είμαι πεπεισμένη ότι το έκανε λόγω της ιδιότητας του Γιώργου, λόγω όσων έγραφε και όσων έλεγε. Οι Αρχές διετέλεσαν το έργο τους και τώρα οι άνθρωποι που συνελήφθησαν θα οδηγηθούν στα δικαστήρια και η δικαιοσύνη θα αποφανθεί αν όντως φταίνε ή όχι», επισήμανε.
«Το έγκλημα αυτό θα πρέπει να κατοχυρωθεί επίσημα ως έγκλημα κατά της ιδιότητας του Γιώργου. Η ουσία είναι να αποδεχθεί το κράτος για ποιον λόγο τον σκότωσαν», πρόσθεσε η ίδια.
«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να βιοπορίζεται κάποιος με αυτόν τον τρόπο», είπε ακόμα η Στάθα Αλεξανδροπούλου για τους κατηγορούμενους της δολοφονίας του συζύγου της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης