Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Κυρία μου, το περιπολικό δεν είναι ταξί» – Η σοκαριστική απάντηση της ΕΛ.ΑΣ στην 28χρονη που δολοφονήθηκε έξω από το τμήμα

«Κυρία μου, το περιπολικό δεν είναι ταξί» – Η σοκαριστική απάντηση της ΕΛ.ΑΣ στην 28χρονη που δολοφονήθηκε έξω από το τμήμα
Χαρακτηριστική είναι η συνομιλία του θύματος με το κέντρο της Άμεσης Δράσης, όπου κάλεσε η 28χρονη για να ζητήσει περιπολικό για την ασφάλειά της
Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με τη γυναικοκτονία της 28χρονης κοπέλας, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.
Χαρακτηριστική είναι η συνομιλία του θύματος με το κέντρο της Άμεσης Δράσης, όπου κάλεσε η 28χρονη για να ζητήσει περιπολικό για την ασφάλειά της.
Η 28χρονη αφού εξηγεί στην Άμεση Δράση τι έχει συμβεί, ζητά περιπολικό. «Το περιπολικό δεν είναι ταξί» ήταν η απάντηση που πήρε.
Στη συνέχεια, της ζητούν να πει πού βρίσκεται και να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Όμως δεν πρόλαβε. Λίγο μετά έπεσε νεκρή, από τα χέρια του πρώην συντρόφου της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η κλήση διαρκεί συνολικά 7-8 λεπτά, όμως η συνομιλία της 28χρονης με το 100 είναι μόλις 1 λεπτό. Μετά, η συνομιλία κόβεται απότομα, η 28χρονη δέχεται επίθεση από τον 39χρονο και ακούγονται ουρλιαχτά.
Η γυναικοκτονία καταγράφηκε σε ζωντανή μετάδοση.

Ο σοκαριστικός διάλογος

Αστυνομικός: Να στείλω περιπολικό στο σπίτι σας για τον πρώην;
Αστυνομικός: Το περιπολικό δεν είναι ταξί. Θα στείλω στο σπίτι μου...
Αστυνομικός: Του έχετε κάνει μήνυση;
Θύμα: Όχι
Αστυνομικός: Αυτός για ποιο λόγο είναι εκεί;
Θύμα: Δεν ξέρω, ήταν και χθες εκεί.
Αστυνομικός: Με σκοπό να της ασκήσει βία.
Αστυνομικός: Βρίσκεται δίπλα. Βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα.
Θύμα: Χάνομαι... Έχει έρθει εδώ...
Φίλος 28χρονης: Τρέξτε, τη σκότωσε...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης