Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Προκλητικός Μαντούβαλος: Δεν γίνεται να βασανίζεται ο πρωθυπουργός, και μια δολοφονία να του χαλάει ό,τι έχει κάνει

Προκλητικός Μαντούβαλος: Δεν γίνεται να βασανίζεται ο πρωθυπουργός, και μια δολοφονία να του χαλάει ό,τι έχει κάνει
Η γυναικοκτονία έξω από το αστυνομικό τμήμα έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων
Σχετικά Άρθρα
Σε μια δήλωση που μόνο οργή και αποτροπιασμό μπορεί να προκαλέσει προέβη ο νομικός και πρώην βουλευτής της ΝΔ, Πέτρος Μαντούβαλος, αναφερόμενος στη γυναικοκτονία έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.
Στην προσπάθεια του να υπερτονίσει το κυβερνητικό έργο και κυρίως το έργου του πρωθυπουργού, ο νομικός υποστήριξε με δηλώσεις του στον Σκάι: «Δεν γίνεται να βασανίζεται εκείνος ο πρωθυπουργός, να κάνει χίλια πράγματα και να του χαλάει μια στιγμή, μια δολοφονία μέσα στο αστυνομικό τμήμα. Αυτό δεν το δέχομαι και δεν πρέπει να ξανασυμβεί αυτό».
Πέραν του ότι θα είχε πολύ ενδιαφέρον να εξηγήσει ο κ. Μαντούβαλος σε ποιους τομείς η κυβέρνηση έχει σημειώσει… επιτυχίες αλλά και ποια είναι τα χίλια πράγματα που έχει κάνει ο πρωθυπουργός, το γεγονός και μόνο ότι προσπάθησε να διαχωρίσει τις ευθύνες της κυβέρνησης από την εικόνα που επικρατεί στα αστυνομικά τμήματα ανά τη χώρα, προκαλεί αλγεινές εντυπώσεις… Διότι η γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα προκάλεσε πλήθος ερωτημάτων για τον τρόπο που αξιολόγησαν το συμβάν και λειτούργησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Αγίων Αναργύρων μπροστά στις καταγγελίες μιας κοπέλας, η οποία φοβόταν για την ίδια της τη ζωή.
Πάντως, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, δύο αστυνομικοί του ΑΤ Αγίων Αναργύρων έχουν απασχολήσει τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων. Συγκεκριμένα, ο ένας από τους αστυνομικούς είχε εμπλακεί σε υπόθεση με πλαστές ταυτότητες, οι οποίες κατέληγαν σε χέρια ποινικών, ενώ άλλος αστυνομικός –που, σημειώνεται, ότι είχε υπηρεσία το βράδυ της γυναικοκτονίας στο ΑΤ– είχε εμπλακεί σε σοβαρή υπόθεση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης και επέστρεψε στο αστυνομικό τμήμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης