Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Διαμαρτυρία έξω από το αστυνομικό τμήμα για το άγριο φονικό και τις ευθύνες της ΕΛΑΣ

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Διαμαρτυρία έξω από το αστυνομικό τμήμα για το άγριο φονικό και τις ευθύνες της ΕΛΑΣ
Ανάμεσά στους συκγεντρωμένους παρευρέθησαν και στελέχη της της Νέας Αριστεράς
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων για τη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής, αλλά και τους χειρισμούς της Ελληνικής Αστυνομίας στο συγκεκριμένο αιματηρό περιστατικό.
Ανάμεσά τους παρευρέθησαν και στελέχη της της Νέας Αριστεράς, όπως ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Νάσος Ηλιόπουλος, η Σία Αναγνωστοπούλου και η Χαρά Καφαντάρη.
Αξίζει να αναφερθεί ότι εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας, Αντώνης Ελευθεριάνος, μετά τη διαβίβαση στην Ευελπίδων της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για τη γυναικοκτονία της 28χρονης.

σδασασδσσα.JPG

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα αναζητηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες των αστυνομικών που είχαν βάρδια στο ΑΤ ενώ το διερευνώμενο αδίκημα είναι αυτό της παράβασης καθήκοντος. Ο εισαγγελέας που θα διενεργήσει την έρευνα θα αναμένει και το πόρισμα της ΕΔΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης