Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ξύπνησε από την καταστολή ο Μανώλης Μαυρομμάτης

Ξύπνησε από την καταστολή ο Μανώλης Μαυρομμάτης
Ο δημοσιογράφος και πρώην πολιτικός αποσωληνώθηκε με την εικόνα της υγείας του να παρουσιάζει βελτίωση, ενώ αφότου οι γιατροί αφαίρεσαν την τραχειοστομία, κατάφερε να επικοινωνήσει κανονικά
Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη, καθώς ο γνώστος αθλητικογράφος ξύπνησε από την καταστολή, ενάμιση μήνα μετά την αρχική νοσηλεία του.
Ο δημοσιογράφος και πρώην πολιτικός αποσωληνώθηκε με την εικόνα της υγείας του να παρουσιάζει βελτίωση, ενώ αφότου οι γιατροί αφαίρεσαν την τραχειοστομία, κατάφερε να επικοινωνήσει κανονικά. Έχει εδώ και αρκετό καιρό καλή επικοινωνία με το περιβάλλον και επικοινωνεί με τους γιατρούς.
Ο 83χρονος Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του Ρένα Βενιέρη νοσηλεύονται σε διπλανά κρεβάτια στην ΜΕΘ μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους και τους προκάλεσε πολύ σοβαρά εγκαύματα.
Η Ρένα Βενιέρη έχει παρουσιάσει επίσης κάποια, μικρά σημάδια βελτίωσης, ενώ γίνονται καθημερινά προσπάθειες αφύπνισης, ωστόσο δεν είναι τόσο εφικτή η αποσωλήνωσή της, ενώ κάθε φορά που κλείνουν τη χορήγηση των κατασταλτικών φαρμάκων, η επικοινωνία δεν είναι ικανοποιητική. Ωστόσο, οι γιατροί αισιοδοξούν και για εκείνη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης