Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς στα διόδια στα Μάλγαρα λόγω έργων

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς στα διόδια στα Μάλγαρα λόγω έργων
H κυκλοφοριακή συμφόρηση εντοπίζεται στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, αρκετά χιλιόμετρα πριν από το σταθμό διοδίων στα Μάλγαρα και συγκεκριμένα από τον κόμβο στο Κλειδί
Καθυστερήσεις έως και 30 λεπτών, αντιμετώπισαν την Κυριακή (31/3/2024) στα διόδια των Μαλγάρων οι οδηγοί που επιστρέφουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης, εξέλιξη που αποδίδεται κυρίως στα έργα που εκτελούνται στην περιοχή.
Αυτό επισημάνθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από την τροχαία Μαλγάρων, ενώ τονίστηκε ότι κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρήθηκε για ένα δίωρο από τις 17.30, ενώ μέχρι και αυτήν την ώρα η κατάσταση καταγράφεται ομαλοποιημένη.
Μάλιστα, από την τροχαία Μαλγάρων διευκρινίστηκε ότι οι καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν την Κυριακή (31/3/2024) δεν θυμίζουν σε τίποτα αυτές που σημειώθηκαν κατά τα τριήμερα της Καθαράς Δευτέρας και του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, οπότε και αυτές ξεπερνούσαν την μία ώρα.
Υπενθυμίζεται ότι η κυκλοφοριακή συμφόρηση εντοπίζεται στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, αρκετά χιλιόμετρα πριν από το σταθμό διοδίων στα Μάλγαρα και συγκεκριμένα από τον κόμβο στο Κλειδί. Τονίζεται δε ότι η διέλευση των οχημάτων είναι ελεύθερη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης