Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Κάντε το καθήκον σας»: Ξέσπασε στον υπουργό Δημήτρη Παπαστεργίου μητέρα θύματος στα Τέμπη

«Κάντε το καθήκον σας»: Ξέσπασε στον υπουργό Δημήτρη Παπαστεργίου μητέρα θύματος στα Τέμπη
Έπειτα από διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς η οικογένεια της Κλαούντια Λάτα πλησίασε τον Δημήτρη Παπαστεργίου, με την μητέρα να σπαράζει στην αγκαλιά το

Φορτισμένο ήταν το κλίμα στη Λάρισα, μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης για την 25η Μαρτίου, καθώς η μητέρα της Κλαούντια Λάτα που έχασε τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, πλησίασε τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, και με δάκρυα στα μάτια τού είπε: «Κάντε το καθήκον σας!».
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα onlarissa.gr, η μητέρα της αδικοχαμένης Κλαούντια Λάτα ζήτησε να συνομιλήσει με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις εορτασμού ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης. Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της αδικοχαμένης 21χρονης δήλωσε θυμωμένη με την εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ μιλώντας για την κόρη της σημείωσε πόσο της λείπει και ότι είναι σίγουρη πως τη βλέπει από ψηλά.
Έπειτα από διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς η οικογένεια της Κλαούντια Λάτα πλησίασε τον Δημήτρη Παπαστεργίου, με την μητέρα να σπαράζει στην αγκαλιά του, λέγοντας: «Μου λείπει τόσο πολύ. Όλοι πέρασαν με τη στολή τους στην παρέλαση και εγώ ήμουν λυπημένη. Κάντε το καθήκον, αλήθεια».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης