Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αθήνα: Μαθητική παρέλαση στο κέντρο της πόλης - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία

Αθήνα: Μαθητική παρέλαση στο κέντρο της πόλης - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία
Από τις 10:00 οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω της μαθητικής παρέλασης για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου
Σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σήμερα, Κυριακή 24/3, στην Αθήνα, λόγω της μαθητικής παρέλασης για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.
Συγκεκριμένα, όπως έχει ανακοινώσει η Τροχαία, την Κυριακή 24/3 (μαθητική παρέλαση) από τις 10:00 έως την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων θα τεθεί σε ισχύ προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, ενώ ήδη από τς 6 το πρωί υπάρχει απαγόρευση της στάσης – στάθμευσης αυτών, στις κατωτέρω λεωφόρους και οδούς:
-Λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
-Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σέκερη και της Λεωφόρου Βασιλίσσης Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλατεία Συντάγματος.
-Βασιλέως Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.
-Ελευθερίου Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
-Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
-Λεωφόρος Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αθανάσιου Διάκου και Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλατεία Συντάγματος.
Επισημαίνεται ότι την Δευτέρα 25/3 θα διεξαχθούν μαθητικές παρελάσεις σε Δήμους της Αττικής, κατά τις οποίες η Τροχαία θα λάβει τα αναγκαία κυκλοφοριακά μέτρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης