Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ομόνοια: Ριφιφί με λεία 50.000 ευρώ σε κοσμηματοπωλείο - Εισβολή από τρύπα στη μεσοτοιχία

Ομόνοια: Ριφιφί με λεία 50.000 ευρώ σε κοσμηματοπωλείο - Εισβολή από τρύπα στη μεσοτοιχία
Όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης στις αρμόδιες αρχές, από το κοσμηματοπωλείο άρπαξε κοσμήματα και ρολόγια αξίας 50.000 ευρώ και εξαφανίστηκε από την ίδια τρύπα
Διάρρηξη με τη μέθοδο του ριφιφί σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα (21/03) σε κοσμηματοπωλείο κοντά στην πλατεία Ομονοίας.
Σύμφωνα με την καταγγελία, που έγινε στην ΕΛ.ΑΣ. στις 05:55, ένας άγνωστος εισέβαλε στο κτίριο όπου στεγάζεται το κατάστημα από διπλανό πολιτιστικό κέντρο, ανοίγοντας μία τρύπα στη μεσοτοιχία.
Στη συνέχεια, όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης στις αρμόδιες αρχές, από το κοσμηματοπωλείο άρπαξε κοσμήματα και ρολόγια αξίας 50.000 ευρώ και εξαφανίστηκε από την ίδια τρύπα.
Η κλοπή από τον ιδιοκτήτη έγινε αντιληπτή όταν το πρωί πήγε να ανοίξει το κατάστημά του. "Πιθανότητα είχε παρακολουθήσει το μαγαζί, γιατί μπαίνοντας στον χώρο κυλίστηκε για να μην τον πιάσει ο συναγερμός και αρχίσει να χτυπάει. Μου άδειασε την μπροστινή βιτρίνα", εξήγησε στην εκπομπή "Live News" του Mega ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου.
Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Οι αστυνομικοί αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας ενώ έγινε έρευνα για αποτυπώματα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης