Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ελλάδα – Καζακστάν: Sold out ο αγώνας της «γαλανόλευκης»

Ελλάδα – Καζακστάν: Sold out ο αγώνας της «γαλανόλευκης»
Ο αποψινός αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 21:45

Λίγες ώρες απομένουν για τον αγώνα Ελλάδα – Καζακστάν στο πλαίσιο των Playoffs της προκριματικής φάσης το Euro 2024, με την ΕΠΟ να γνωστοποιεί πως τα εισιτήρια της αναμέτρησης έχουν ήδη εξαντληθεί. Έτσι η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» θα είναι αντάξια της περίστασης, με την Ομοσπονδία πάντως να κάνει και τις απαραίτητες συστάσεις.

Ο αποψινός αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 21:45 και τα κανάλια που θα τον μεταδώσουν ζωντανά είναι τα Novasports Prime και ALPHA.

Υπενθυμίζεται πως σε περίπτωση πρόκρισης, η εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει την νικήτρια της αναμέτρησης Γεωργία-Λουξεμβούργο (19:00, Novasports 1HD) και ο τελικός αγώνας των μπαράζ θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που θα προκύψει από αυτό το ζευγάρι.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι από το συγκεκριμένο «μονοπάτι» όποια ομάδα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης, θα βρεθεί στο «Group F» όπου ήδη έχουν κληρωθεί οι Τουρκία, Πορτογαλία και Τσεχία.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Με δεδομένο ότι τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν εξαντλήθηκαν, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπενθυμίζει σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων για τον αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν την Πέμπτη 21 Μαρτίου (21:45, OPAP Arena), ότι η έγκαιρη προσέλευση στην OPAP Arena είναι άκρως απαραίτητη.

Ειδικότερα, λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των κατόχων εισιτηρίων στο γήπεδο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

Υπογραμμίζεται παράλληλα, ότι στο γήπεδο θα εισέλθουν αυστηρά μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων, οι οποίοι και παρακαλούνται να μην έχουν μαζί τους μικρά παιδιά, οποιασδήποτε ηλικίας, χωρίς εισιτήριο».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης