Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εξάρχεια: Συνελήφθη και ο δεύτερος ύποπτος για την απόπειρα βιασμού της 36χρονης

Εξάρχεια: Συνελήφθη και ο δεύτερος ύποπτος για την απόπειρα βιασμού της 36χρονης
Οι κατηγορούμενοι αφού εισήλθαν σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια, παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα, εντόπισαν την ένοικο, την ακινητοποίησαν και της ζήτησαν να τους παραδώσει τα κοσμήματά της
Στην σύλληψη και του δεύτερου φερόμενου ως δράστη, που εμπλέκεται στην απόπειρα βιασμού της 36χρονης γυναίκας στα Εξάρχεια, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.
Πριν λίγες μέρες η αστυνομία είχε προχωρήσει στην σύλληψη ενός 20χρονου αλλοδαπού άντρα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Οι κατηγορούμενοι αφού εισήλθαν σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια, παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα, εντόπισαν την ένοικο, την ακινητοποίησαν και της ζήτησαν να τους παραδώσει τα κοσμήματά της.
«Απέτρεψα τον βιασμό δύο φορές από τον έναν και μια από τον άλλον»
Στην συνέχεια, οι δράστες αποπειράθηκαν να προβούν σε πράξεις κατά της γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος της ενοίκου, ωστόσο εκείνη αντιστάθηκε, καλώντας σε βοήθεια και αφού αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, τιμαλφή και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα, διέφυγαν.
Η Αστυνομία κατάφερε, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συλλογής στοιχείων, να ταυτοποιήσει τους δράστες.
Την Κυριακή εντοπίστηκε ο 20χρονος, ο οποίος ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, παρά την προσπάθειά του να διαφύγει.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης