Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπόθεση Κολωνού: Απαλλαγή Μίχου για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης πρότεινε η Εισαγγελέας - Ενοχή της μητέρας

Υπόθεση Κολωνού: Απαλλαγή Μίχου για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης πρότεινε η Εισαγγελέας - Ενοχή της μητέρας
Η εισαγγελέας έκρινε πως ο κατηγορούμενος ως πρωταγωνιστής της δυσώδους υπόθεσης πρέπει να αθωωθεί για τις βαρύτερες από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Σχετικά Άρθρα
Την απαλλαγή λόγω αμφιβολιών του Ηλία Μίχου για τις κατηγορίες, που αφορούν βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό καθώς και για μαστροπεία σε οίκους ανοχής μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων, ζήτησε από τους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η Εισαγγελέας Έδρας.
Η εισαγγελική λειτουργός, μετά από πολύμηνη διαδικασία που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, έκρινε πως ο κατηγορούμενος ως πρωταγωνιστής της δυσώδους υπόθεσης πρέπει να αθωωθεί για τις βαρύτερες από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.
Η εισαγγελέας θεωρεί πως ο 55χρονος επιχειρηματίας από τον Κολωνό πρέπει να κριθεί ένοχος μόνο για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται καθώς και για οπλοκατοχή.
Συνολικά για τον Μίχο ζήτησε ενοχή για τέσσερις κατηγορίες και απαλλαγή για τρεις.

Ενοχή της μητέρας της 12χρονης προτείνει η εισαγγελέας

Την ενοχή της μητέρας της 12χρονης όπως κατηγορείται, πρότεινε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.
Ειδικότερα, η εισαγγελέας ζήτησε με την πρότασή της την ενοχή της μητέρας της 12χρονης για διακεκριμένη μαστροπεία καθώς και για ακόμη μία κατηγορία.

Δικηγόροι 12χρονης: Αόριστη και με αντιφάσεις η εισαγγελική πρόταση

Τα «βέλη» της κατά της εισαγγελικής πρότασης, αναφορικά με την ήπια ποινική μεταχείριση στον Ηλία Μίχο, αλλά και την άκρως επιβαρυντική πρόταση για την μητέρα της 12χρονης, ρίχνει η δικηγόρος της ανήλικης, Ασπασια Ταραχοπουλου.

Δήλωση Ασπασίας Ταραχοπουλου, δικηγόρου της ανήλικης:

«Για εμάς δεν είναι αποδεκτή η πρόταση της εισαγγελέως, θα προσπαθήσουμε, έχουμε επιχειρηματα, ειδικά όσον αφορά στην απόρριψη του βιασμού από το Μίχο, έχουμε επιχειρήματα, έχουμε αποδεικτικά στοιχεία και νομίζω ότι θα την καταρρίψουμε και θα φτάσουμε σε μια δίκαιη απόφαση για την ανήλικη.
Θέλω να πω ότι η κ. Εισαγγελεας επανειλημμένα στην πρόταση της είπε ότι η ανήλικη λέει την αλήθεια, επομένως αφού λέει την αλήθεια, το μόνο σημείο που δε λέει την αλήθεια είναι για τη μητέρα της; Είναι ένα ερώτημα αυτό…. Επίσης δεν εξηγήθηκε πως το παιδί ξεκίνησε να εκδίδεται. Γιατί σύμφωνα με την κ. Εισαγγελέα, ο Μίχος εκμεταλλεύτηκε τη γνώση της μητέρας. Η ανήλικη μόνη της ξεκίνησε να εκδίδεται;
Είναι πολλά τα ερωτήματα και οι αοριστίες στην πρόταση της κ. Εισαγγελέα. Ένα πράγμα που δεν ειπώθηκε καθόλου από την κ. Εισαγγελέα είναι το θέμα των οίκων ανοχής, δηλαδή ποιος το πήγαινε το παιδί στους οίκους ανοχής, τους οποίους έχει περιγράψει το παιδί»;

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης