Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σοκ στο Σύνταγμα: Μαχαίρωσαν νεαρή γυναίκα στην Ερμού - Σε σοβαρή κατάσταση στον Ευαγγελισμό - Συνελήφθη ο δράστης

Σοκ στο Σύνταγμα: Μαχαίρωσαν νεαρή γυναίκα στην Ερμού - Σε σοβαρή κατάσταση στον Ευαγγελισμό - Συνελήφθη ο δράστης
Η γυναίκα εντοπίστηκε με βαθύ τραύμα στην ωμοπλάτη και οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε μία σύλληψη
(upd) Σοκαριστικές ήταν οι σκηνές στην Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας άντρας μαχαίρωσε, τραυματίζοντας σοβαρά μία γυναίκα.
Το περιστατικό έγινε στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, όταν ο άντρας, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, πλησίασε τη γυναίκα και την μαχαίρωσε στην πλάτη.
Λίγο αργότερα, ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς, που στέκονται γύρω του, ενώ περαστικός τον αποδοκιμάζει.
«Αλλοδαπός ήταν, της έχωσε το μαχαίρι και νόμιζα ότι θέλει να τη ληστέψει», περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας που κάλεσε την Άμεση Δράση. Η κοπέλα φώναξε «βοήθεια, βοήθεια».
Ο δράστης πέταξε τον σάκο. «Ήταν απαθής, δεν ήθελε να το σκάσει και να φύγει. Στάθηκε εκεί και την κοιτούσε», είπε η γυναίκα, που εκτίμησε ότι ήθελε να της επιτεθεί ξανά.

Δηλώσεις για το περιστατικό στην Ερμού

«Περίμενε να έρθουν να τον πιάσουν»

Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τα όσα είδε να εκτυλίσσονται μπροστά του. «Μαχαίρωσε την κοπέλα στην πλάτη πίσω. Μετά πήγε στη μέση του δρόμου. Άφησε το μαχαίρι κάτω. Είχε ένα σακίδιο και περίμενε να έρθουν να τον πιάσουν», ανέφερε, προσθέτοντας ότι δεν είπε τίποτα.
Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο λίγο πριν τις 14:00 και παρέλαβε την κοπέλα, ηλικίας 25-30 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της κοπέλας, είναι σοβαρή. Η ίδια έχει αναπνοή και συνείδηση, ωστόσο ο δράστης της κατάφερε δύο πολύ βαθιά τραύματα από πίσω στην αριστερή ωμοπλάτη. Στο νοσοκομείο υπεβλήθη σε αξονική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης