Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπεγράφη η προκήρυξη για 704 θέσεις ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ. σε νοσοκομεία

Υπεγράφη η προκήρυξη για 704 θέσεις ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ. σε νοσοκομεία
Εντός των επόμενων ημερών, θα προκηρυχθούν περίπου 100 θέσεις ειδικευμένων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ. διαφόρων ειδικοτήτων στον βαθμό του Συντονιστή Διευθυντή
Υπεγράφη η απόφαση για την προκήρυξη 704 θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου ΕΣΥ επί θητεία, διαφόρων βαθμών και ειδικοτήτων, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του προσωπικού των υγειονομικών δομών σε όλη τη χώρα. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 12 Μαρτίου 2024 ώρα 12μμ και λήγει στις 29 Μαρτίου 2024 στις 3μμ.
Εντός των επόμενων ημερών, θα προκηρυχθούν περίπου 100 θέσεις ειδικευμένων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ. διαφόρων ειδικοτήτων στον βαθμό του Συντονιστή Διευθυντή.

Οι δηλώσεις

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε: «Η ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού των νοσοκομείων, τόσο σε ιατρικό όσο και σε νοσηλευτικό προσωπικό, αποτελεί για εμάς ύψιστη προτεραιότητα. Όπως έχουμε ήδη εξαγγείλει, το 2024 θα γίνουν συνολικά 6.500 προκηρύξεις μόνιμων θέσεων υγειονομικού προσωπικού. Στόχος μας είναι οι προκηρύξεις αυτές να προχωρήσουν με ταχείς ρυθμούς αλλά και με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες του ΕΣΥ. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσουμε την ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών και την αντιμετώπιση δυσλειτουργιών σε τμήματα και κλινικές ανά τη χώρα».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης