Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συγκλόνισαν τη Θεσσαλονίκη - 57 άδειες καρέκλες για τα θύματα των Τεμπών

Συγκλόνισαν τη Θεσσαλονίκη - 57 άδειες καρέκλες για τα θύματα των Τεμπών
Το Σωματείο Καθηγητών Χορού πραγματοποίησε συμβολική δράση για το σιδηροδρομικό δυστύχημα που συγκλόνισε όλη τη χώρα πριν από έναν ακριβώς χρόνο
Συγκεντρωμένοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και ειδικότερα στο Άγαλμα Βενιζέλου, παρέταξαν 57 άδειες καρέκλες για να τιμήσουν τη μνήμη των 57 ψυχών που χάθηκαν στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.
Το Σωματείο Καθηγητών Χορού πραγματοποίησε συμβολική δράση για το σιδηροδρομικό δυστύχημα που συγκλόνισε όλη τη χώρα πριν από ακριβώς ένα χρόνο και για το οποίο οι ευθύνες ακόμα ... αναζητούνται.

Όσο θα κρατούσε ένα ταξίδι

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν 57 καρέκλες που δεν πρέπει να αδειάσουν για όσες ώρες θα διαρκούσε ένα ταξίδι που θα είχε εκπληρωθεί, μεταδίδει το thestival.gr.
Άνθρωποι κάθισαν εκ περιτροπής σε μια θέση που δεν πρέπει να αδειάσει, κρατώντας ένα κεράκι και αποτίοντας φόρο τιμής στα θύματα.



Η συμβολική δράση ξεκίνησε στις 19:22 και θα διαρκέσει έως τις 23:30.
«Το Σωματείο Καθηγητών Χορού πιστεύει πως τα γεγονότα που έχουν σημαδέψει τον κοινωνικό ιστό πρέπει να αναδεικνύονται, να μην συγκαλύπτονται και οι υπεύθυνοι να τιμωρούνται. Το έγκλημα στα Τέμπη δεν πρέπει να ξεχαστεί», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης