Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δικαιοσύνη με κουβάδες στο Πρωτοδικείο Αθηνών

Δικαιοσύνη με κουβάδες στο Πρωτοδικείο Αθηνών
Όπως φαίνεται στην φωτογραφία της ανάρτησης η συνεδρίαση στην αίθουσα διεξάγεται με κουβά στο πάτωμα

Απονομή Δικαιοσύνης με… κουβάδες. Αυτή την εικόνα περιγράφει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων, Δημήτρης Βερβεσός.
Σε αυτήν παραπέμπει στη συνεδρίαση – όπως λέει – στο «ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Τρίτη 27/2 του ΣΩΤΗΡΙΟΥ έτους 2024, Κτίριο 5, αίθουσα 3, Ασφαλιστικά Μέτρα».
Όπως φαίνεται στην φωτογραφία της ανάρτησης η συνεδρίαση στην αίθουσα διεξάγεται με κουβά στο πάτωμα, προκειμένου να συγκεντρώνονται τα νερά που μπαίνουν. «Ακούει βλέπει κανείς εκεί στο ευαγές αυτό ίδρυμα κι αν ναι τι έχει κάνει για αυτό;» λέει ο κ. Βερβεσός, ενώ αιχμές αφήνει και προς την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης.
«Κύριε Υπουργέ εκτός από τις «μεγάλες», «εμβληματικές» «μεταρρυθμίσεις» που ευαγγελίζεστε και ονειρεύεστε (…), σκέφτεσθε μήπως να ασχοληθείτε και με τα «μικρά» καθημερινά θέματα που έχουν καταντήσει την απονομή της Δικαιοσύνης στη χώρα τριτοκοσμικού επιπέδου;» αναρωτιέται.

Δημήτρης Βερβεσός: Ολόκληρη η ανάρτηση του

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Τρίτη 27/2 του ΣΩΤΗΡΙΟΥ έτους 2024 Κτιριο 5 αίθουσα 3 Ασφαλιστικά Μέτρα

Ακούει/βλέπει κανείς εκεί στο ευαγές αυτό ίδρυμα κι αν ναι τι έχει κάνει για αυτό;

Κύριε Υπουργέ εκτός απο τις «μεγάλες» « εμβληματικές» « μεταρρυθμίσεις» που ευαγγελίζεστε και ονειρεύεστε(…)σκέφτεσθε μήπως να ασχοληθείτε και με τα « μικρά» καθημερινά θέματα που έχουν καταντήσει την απονομή της Δικαιοσύνης στη χώρα τριτοκοσμικού επιπέδου ;

www.bankingnews.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης